lv
gfZ3S8iIUeCF5a6B6j2SlIknxgQaHEfw3vEBK3YT
1487801

Soli pa solim: kā pieteikties ES finansējumam uzņēmumu procesu digitalizācijai

Soli pa solim: kā pieteikties ES finansējumam uzņēmumu procesu digitalizācijai
Saskaņā ar Digitālās ekonomikas un sabiedrības indeksa (DESI) datiem Latvija uzņēmumu digitālo tehnoloģiju integrācijas jomā pērn ierindojās vien 23. vietā starp visām Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm. Šie dati nebūt nav iepriecinoši, tāpēc, lai veicinātu uzņēmumu digitalizāciju un ražošanas procesu, produktu un pakalpojumu konkurētspēju, Latvijas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties ES fondu finansējumam vairāk nekā 80 miljonu eiro apmērā digitalizācijas pasākumu īstenošanai. To, kā saņemt atbalstu sava uzņēmuma darbības digitalizācijai un kādi uzņēmumi uz to var pretendēt, "Delfi" diskusijā tirzāja nozares eksperti.
Apledojums apgrūtina braukšana uz dažiem reģionālajiem autoceļiem

Šorīt apledojums apgrūtina braukšanu un reģionālajiem autoceļiem Gulbenes un Alūksnes apkaimē, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Apgrūtināta braukšana ir uz vietējiem autoceļiem Aizkraukles, Alūksnes, Cēsu, Gulbenes, Jēkabpils, Limbažu un Valmieras...

Applūdis un satiksmei slēgts autoceļš Bebrene-Zariņi-Dviete

Applūdis un satiksmei slēgts autoceļš Bebrene-Zariņi-Dviete, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Autoceļš ir applūdis, un tā apbraukšana iespējama pa autoceļiem Jēkabpils-Dignāja-Ilūkste (V783), Rubeņi-Dunava (V801) un Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži...

Šilovs atvaira 25 metienus, palīdzot Canucks komandai izcīnīt panākumu

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs ceturtdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā atvairīja 25 metienus un palīdzēja Ebotsfordas "Canucks" komandai izcīnīt panākumu.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) pārspēja Manitobas "Moose", pārtraucot...



Komentāri