lv
wJgFU9TrJe0vmTyWpZT0NevQBOioTr0tPqzAAqz4
1487566

Applūdis un satiksmei slēgts autoceļš Bebrene-Zariņi-Dviete

Applūdis un satiksmei slēgts autoceļš Bebrene-Zariņi-Dviete

Applūdis un satiksmei slēgts autoceļš Bebrene-Zariņi-Dviete, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Autoceļš ir applūdis, un tā apbraukšana iespējama pa autoceļiem Jēkabpils-Dignāja-Ilūkste (V783), Rubeņi-Dunava (V801) un Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži (P72).

LVĢMC informē, ka šonedēļ turpina plašāk applūst vairāku upju palienes un zemākās vietas. Ūdens līmenis vairākās austrumdaļas upēs turpinās paaugstināties, plašāk applūdīs zemākās vietas, tomēr vairākos upju posmos ūdenslīmenis jau ievērojami pazeminājies.

Ūdenslīmeņa kāpums Daugavā ir intensīvs, applūdušas upju palienes un zemākās vietas tās krastos būs ilgstoši.

Nepieciešams izstrādāt jaunu darbības algoritmu krīzes situācijām, uzskata vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS).

Vērtējot aktuālo situāciju plūdu risku pārvaldībā un sistēmas darbības pilnveidē, ministrs akcentēja, ka ir jāizstrādā no jauna darbības algoritms krīzes situācijām, sacīja ministrs. Tāpat vajadzētu veidot skaidrāku lēmumu pieņemšanas ķēdi, kura krīzes situācijās ļautu krīzes vadītājam pieņemt operatīvajai situācijai atbilstošus lēmumus, piemēram, slēgt valsts skolas, kas atrodas krīzes skartajā teritorijā.

Plūdu apdraudētajās vietās jāsakārto dambji, lai tie būtu gatavi ūdens līmeņa kāpumam, uzsvēra Sprindžuks.

Šilovs atvaira 25 metienus, palīdzot Canucks komandai izcīnīt panākumu

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs ceturtdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā atvairīja 25 metienus un palīdzēja Ebotsfordas "Canucks" komandai izcīnīt panākumu.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) pārspēja Manitobas "Moose", pārtraucot...

Vāc parakstus par aizliegumu izmantot robotu iniciētus un vadītus telefonzvanus

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par aizliegumu komercdarbības mērķiem izmantot robotu iniciētus un vadītus telefonzvanus.

Kā iniciatīvas pārstāvis norādīs Kārlis Ķīsis. Viņš rosina likumā noteikt, ka robotiem ir aizl...

Melotu, ja teiktu, ka gājis kā pa diedziņu. Grupas «Zeļļi» mūziķi atskatās uz 45 gadiem kopā
Grūti pateikt, vai Latvijā kāds vārdu "zeļļi" asociē ar tā pamatnozīmi, šķiet, ka daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir šlāgermūzikas klasiķi – grupa "Zeļļi", kuras mūzikā savijas melodisks saksofons, sintezators un Raita Treija samtainā balss. Sākotnēji...


Komentāri