lv
SjgVrN8DOAm1btQQZmH1IOfCkDsfEvaQZcQ64lf7
1487084

Melotu, ja teiktu, ka gājis kā pa diedziņu. Grupas «Zeļļi» mūziķi atskatās uz 45 gadiem kopā

Melotu, ja teiktu, ka gājis kā pa diedziņu. Grupas «Zeļļi» mūziķi atskatās uz 45 gadiem kopā
Grūti pateikt, vai Latvijā kāds vārdu "zeļļi" asociē ar tā pamatnozīmi, šķiet, ka daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir šlāgermūzikas klasiķi – grupa "Zeļļi", kuras mūzikā savijas melodisks saksofons, sintezators un Raita Treija samtainā balss. Sākotnēji satikušies puiši, kuriem patīk muzicēt, nemaz nenojauta, ka tas izvērtīsies par nodarbošanos mūža garumā, kuras dēļ nāksies pakārtot visu dzīvi un kaut ko arī zaudēt, bet apmaiņā iegūt neizsmeļamu skatītāju un klausītāju mīlestību. Šo apliecinājumu apstiprina pārliecinošā uzvara "Latvijas sirdsdziesmas" marta aptaujas posmā.
Apledojums apgrūtina braukšanu uz reģionālajiem autoceļiem Gulbenes un Alūksnes apkaimē
Šorīt uz plkst. 06.30 apledojums apgrūtina braukšanu un reģionālajiem autoceļiem Gulbenes un Alūksnes apkaimē, informēja valsts SIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
«Jāmācās no Jēkabpils plūdu pieredzes, lai sagatavotos ārkārtējām situācijām»

Jēkabpils plūdu pieredze jāņem vērā kopējā valsts risku pārvaldības sistēmā, norāda vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS).

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar AS "Latvenergo" c...

Rīgas maratonā pulcēsies ap 30 tūkstošiem dalībnieku no vairāk nekā 70 valstīm

"Rimi Rīgas maratonā" šogad varētu pulcēties ap 30 000 dalībnieku no vismaz 70 pasaules valstīm, cer sacensību organizētāji.

Kā šodien preses konferencē stāstīja pasākuma organizētāji, Rīgas maratonā 6.maijā un 7.maijā organizatori pēc pandēmijas uz sta...



Komentāri