lv
8FZUmFmW5aIOmpEpfTyM8PfnnNkCz2yMip6BF6Jv
147259

Oktobrī Rīgā samazinājies dzīvokļu piedāvājums, īpaši - mikrorajonos

Oktobrī Rīgā samazinājies dzīvokļu piedāvājums, īpaši - mikrorajonos

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, oktobrī dzīvokļu piedāvājums Rīgā samazinājās par 4%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 6%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus apskatā.

Salīdzinot ar 2021.gada oktobri, dzīvokļu piedāvājums kopumā bija lielāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija lielāks par 65%, savukārt lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija par 90% augstāks nekā pirms gada.

"Arco Real Estate" pārskatā teikts, ka iepriekšējos mēnešos strauji pieauga piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos, tomēr oktobrī tas apstājās. Aizvadītajā mēnesī piedāvājuma skaits nokritās zem 1800 atzīmes.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits oktobrī bija Purvciemā, savukārt vismazākais - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī gandrīz visos Rīgas lielākajos mikrorajonos dzīvokļu piedāvājumu skaits samazinājās. Visvairāk piedāvājumu skaits samazinājās Zolitūdē - par 18%. Piedāvājumu skaits oktobrī palielinājās vienīgi Bolderājā (par 4%) un Iļģuciemā (par 1%).

Oktobrī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Āgenskalnā. Turpretī Teikā piedāvājumu skaits bija proporcionāli vismazāk

Kuleba komentē Hersonas ieņemšanu: Mēs uzvaram kaujās, bet karš turpinās

Ukraina uzvar kaujās, bet karš turpinās, Dienvidaustrumāzijas valstu samitā Kambodžā žurnālistiem sacīja Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba, komentējot Hersonas ieņemšanu.

Kā sacīja Kuleba, Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs nav lūdzis rīko...

Minimālo algu tomēr varētu necelt nākamgad; to var izlemt 14. Saeima
Neskatoties uz to, ka Valsts prezidents Egils Levits piektdien, 11. novembrī, izsludināja grozījumus Darba likumā, kas paredz celt minimālo algu no līdzšinējiem 500 eiro līdz 620 eiro no nākamā gada janvāra, tomēr vēlāk publicētajā Levita paziņojumā pa...
Jaunzēlandes regbistes sesto reizi izcīna Pasaules kausu
Jaunzēlandes sieviešu regbija izlase sestdien mājās Oklendā ar 34:31 pārspēja anglietes Pasaules kausa finālā un sesto reizi izcīnīja prestižo trofeju, vēstīja BBC.


Komentāri