lv
vz1nbILXekW8gPGEySVoUCF7CcASsR6HsencjgsI
147258

Kuleba komentē Hersonas ieņemšanu: Mēs uzvaram kaujās, bet karš turpinās

Kuleba komentē Hersonas ieņemšanu: Mēs uzvaram kaujās, bet karš turpinās

Ukraina uzvar kaujās, bet karš turpinās, Dienvidaustrumāzijas valstu samitā Kambodžā žurnālistiem sacīja Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba, komentējot Hersonas ieņemšanu.

Kā sacīja Kuleba, Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs nav lūdzis rīkot tikšanos samita ietvaros.

"Ja viņš to izdarīs, mēs šo lūgumu rūpīgi izskatīsim," sacīja Kuleba, norādot, ka Krievijai šajā gadījumā pret sarunām ir jāizturas godprātīgi.

"Nav nekādu pazīmju, ka Krievija sarunas ved patiesīgi," sacīja ministrs.

"Sēsties pie galda skaistas fotogrāfijas dēļ? Tas jau ir bijis, mēs to izdarījām, mēs pamēģinājām," piebilda Ukrainas ārlietu ministrs.

Minimālo algu tomēr varētu necelt nākamgad; to var izlemt 14. Saeima
Neskatoties uz to, ka Valsts prezidents Egils Levits piektdien, 11. novembrī, izsludināja grozījumus Darba likumā, kas paredz celt minimālo algu no līdzšinējiem 500 eiro līdz 620 eiro no nākamā gada janvāra, tomēr vēlāk publicētajā Levita paziņojumā pa...
Jaunzēlandes regbistes sesto reizi izcīna Pasaules kausu
Jaunzēlandes sieviešu regbija izlase sestdien mājās Oklendā ar 34:31 pārspēja anglietes Pasaules kausa finālā un sesto reizi izcīnīja prestižo trofeju, vēstīja BBC.
Ekonomistu apvienība pirmdien rīko konferenci par enerģētiku

Ekonomistu apvienība pirmdien, 14.novembrī, rīkos konferenci "Enerģētikas nākotne un transformācijas izaicinājumi Eiropas savienībai un Latvijai", aģentūru LETA informēja apvienības pārstāvji.

Konference notiks no plkst.10 līdz 14 "Pullman Riga Old Town...



Komentāri