lv
cUDoWEeJRoxkWYXBEhgwVApfX9jgTJG9crT4Swvv
1467675

Jūrmalā siltuma tarifu plānots samazināt no maija. Tad, kad to atslēdz?!

Jūrmalā siltuma tarifu plānots samazināt no maija. Tad, kad to atslēdz?!

Jūrmalā no maija plānots samazināt centralizētās apgādes siltuma tarifu par nepilniem 23%, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

SIA "Jūrmalas siltums" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegusi siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projektu.

Siltumenerģijas gala tarifu paredzēts no 1.maija samazināt no 119,22 eiro par megavatstundu (MWh) uz 92,36 eiro par MWh jeb par 22,53%, savukārt no 1.jūlija iepriekš noteikto tarifu 118,36 eiro par MWh samazināt uz 91,50 eiro par MWh jeb par 22,69%.

Noteiktā tarifa izmaiņas pret spēkā esošo tarifu ir saistītas ar dabasgāzes un šķeldas cenu izmaiņām.

Noteiktais tarifs stāsies spēkā, ja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija nebūs pieņēmusi un publicējusi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lēmumu par noteiktā tarifa spēkā stāšanās atsaukšanu.

SIA "Jūrmalas siltums" pieder Jūrmalas pilsētas pašvaldībai, liecina "Firmas.lv" dati. 2021.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 7,59 miljoni eiro, peļņa 0,43 miljoni eiro. Dati par 2022.gadu vēl nav pieejami.

Kariņš: Jāatceļ steidzamība grozījumiem Sabiedrisko plašsaziņas līdzekļu likumā

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzskata, ka ir jāatceļ steidzamība Saeimā izskatāmiem grozījumiem Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likumā, liecina premjera ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Arī "Apvienot...

Mūžībā devies paralimpiskā sporta leģenda Aldis Šūpulnieks

Ceturtdien 71 gada vecumā mūžībā devies paralimpiskā sporta leģenda Latvijā Aldis Šūpulnieks, vēsta Latvijas Paralimpiskā komiteja (LPK).

Šūpulnieks bija vieglatlētikas treneris un paralimpiskā sporta entuziasts.

Viņš bija titulētā paralimpieša, vairākk...

Piesakies šova «Saimnieks meklē sievu» jaunajai sezonai

Kanāls TV3 izsludina pieteikšanos skatītāju iecienītākā iepazīšanās šova “Saimnieks meklē sievu” jaunākajai sezonai. Dalībai šovā aicināti pieteikties sirdī brīvie saimnieki un saimnieces, kuri gatavi vasaras piedzīvojumam, ko atcerēties uz mūžu. Piete...



Komentāri