lv
LerULGNLT1xLb9WBXLxn8nZSwDRO65OHezyAUgBw
1466884

Kampaņā «Patiesā uzvara» pētīs bērnu sporta problēmas

Kampaņā «Patiesā uzvara» pētīs bērnu sporta problēmas

Latvijas Televīzijas (LTV) Sporta redakcija sociālajā kampaņā "Patiesā uzvara" līdz maija vidum padziļināti pētīs un sabiedriskajos medijos atspoguļos bērnu sporta problēmas, piedāvājot iespējamos risinājumus labākai situācijai valstī, informē LTV.

Kampaņas "Patiesā uzvara" laikā diskutēs par bērnu pāragru virzīšanu konkrētos sporta veidos, par vecāku līdzdalību bērnu sportā, kā arī par sporta skolu, sporta treneru lomu šajā jomā un daudz ko citu. Tāpat Sporta redakcijas žurnālisti analizēs Norvēģijas un Islandes piemērus saistībā ar bērnu sportu.

LTV Sporta redakcija aicina iesaistīties arī skatītājus, ziņojot par labajiem piemēriem bērnu un jauniešu sportā, kas varētu būt paraugs pārējiem, tāpat arī dalīties viedoklī par to, kas neļauj bērniem sportot ar prieku.

Ziņas par dažādām situācijām bērnu sportā ikviens iesaistītais ir aicināts iesūtīt uz "sportastudija@ltv.lv" vai "WhatsApp" numuru 27001983.

Kampaņa norisinās otro reizi. Pirmoreiz tā notika 2021.gadā ar moto "Bērnu sporta uzrēķini", kad LTV Sporta redakcija pētīja, kāpēc bērnu sports Latvijā lielā mērā balstās uz vecāku līdzmaksājumiem.

Kampaņas sižeti būs vērojami gan LTV Sporta ziņās, gan raidījumā "Sporta studija" un sabiedrisko mediju portālā "LSM.lv".

LTV pagājušajā gadā, pēc provizoriskajiem datiem, strādāja ar 28,428 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,7% vairāk nekā gadu iepriekš, kamēr uzņēmuma peļņa saruka par 15,8% - līdz 274 524 eiro.

Latvijas Radio darbinieku vēstule: Prasām apturēt sabiedrisko mediju apvienošanu
Ņemot vērā sasteigto procesu un lielos riskus, kas iezīmē vēlmi vājināt sabiedrisko mediju darbību, Latvijas Radio darbinieki ir parakstījuši atklāto vēstuli, pieprasot apturēt sabiedrisko mediju apvienošanu un Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdz...
Labākais Lietuvas iluzionists sola aizraujošas izrādes Rīgā

1. un 2.aprīlī Rīgā, Iluzionisma teātrī/muzejā “Mystero”, ar izrādi "Mantas Wizard Show" viesosies labākais Lietuvas iluzionists Mantas Žmuidinavičius, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Mežgale.

"Manuprāt, šis laiks ir ļoti piemērots maģijai. Pa...

Rīgas satiksme izsola 18 autobusus

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" izsolē pārdos 18 autobusus, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Uzņēmums elektroniskā izsolē Elektronisko izsoļu vietnē ar augšupejošu soli pārdod kustamo mantu - 18 autobusus.

Pārdodamo transpo...



Komentāri