lv
IXKXMsmYpIbzQ4GTJAMN671QG8yqZO3gQHK9W2DH
1466882

Latvijas Radio darbinieku vēstule: Prasām apturēt sabiedrisko mediju apvienošanu

Latvijas Radio darbinieku vēstule: Prasām apturēt sabiedrisko mediju apvienošanu
Ņemot vērā sasteigto procesu un lielos riskus, kas iezīmē vēlmi vājināt sabiedrisko mediju darbību, Latvijas Radio darbinieki ir parakstījuši atklāto vēstuli, pieprasot apturēt sabiedrisko mediju apvienošanu un Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likuma grozījumu pieņemšanu. Latvijas Radio darbinieki uzskata, ka nepamatotā steigā virzītie likuma grozījumi, kas no 2024. gada 1. janvāra paredz apvienot Latvijas Radio un Latvijas Televīziju nevis veicinās sabiedrisko mediju stiprināšanu, bet gan vājinās to ietekmi un palielinās politiskās malipulējamības risku. Kopumā atklāto vēstuli kopš piektdienas pēcpusdienas parakstījis 191 Latvijas Radio darbinieks.
Labākais Lietuvas iluzionists sola aizraujošas izrādes Rīgā

1. un 2.aprīlī Rīgā, Iluzionisma teātrī/muzejā “Mystero”, ar izrādi "Mantas Wizard Show" viesosies labākais Lietuvas iluzionists Mantas Žmuidinavičius, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Mežgale.

"Manuprāt, šis laiks ir ļoti piemērots maģijai. Pa...

Rīgas satiksme izsola 18 autobusus

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" izsolē pārdos 18 autobusus, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Uzņēmums elektroniskā izsolē Elektronisko izsoļu vietnē ar augšupejošu soli pārdod kustamo mantu - 18 autobusus.

Pārdodamo transpo...

31.martā balsos par minimālo algu būvniecības nozarē

Būvniecības nozares ģenerālvienošanās (ģenerālvienošanās) no 2019.gada 3.novembra nosaka, ka būvniecībā nodarbināto minimālā mēneša alga ir 780 euro un stundas likme 4,67 euro, informē LBNA.

Lai ģenerālvienošanās atbilstu nozares vajadzībām, tās slēdzēj...



Komentāri