lv
VDrPalcI0M5bJt1VgTtSzbNKfZ3f2UOEcj0WaylZ
1466210

Ar koncertuzvedumu «Sveiks, Marģeri!» durvis plašāk atvērs Latvijas Radio 1. studija

Ar koncertuzvedumu «Sveiks, Marģeri!» durvis plašāk atvērs Latvijas Radio 1. studija
Atzīmējot Starptautisko teātra dienu, pirmdien, 27. martā, Latvijas Radio 1. studijā notiks koncertuzvedums "Sveiks, Marģeri!", kas ir Maestro Raimonda Paula veltījums izcilai mūsu kultūras personībai Marģerim Zariņam. Uzvedumā skanēs Zariņa mūzika no kinofilmām un teātra izrādēm, kā arī fragmenti no viņa stāsta "Didrika Taizeļa brīnišķīgie piedzīvojumi". Režisors ir Edmunds Freibergs, piedalīsies aktieri un mūziķu grupa, bet pie klavierēm būs uzveduma idejas autors Raimonds Pauls. Līdz ar šo notikumu skatītājiem daudz plašāk savas durvis arī turpmāk atvērs leģendārā Latvijas Radio 1.studija.
Ostapenko Maiami «WTA 1000» turnīra astotdaļfinālā stājas pretī Trevizanai

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko šodien Maiami "WTA 1000" turnīra astotdaļfinālā stāsies pretī itālietei Martinai Trevizanai.

Mačs būs kā dienas pirmā spēle pēc nozīmes otrajā kortā un sāksies ap plkst.18 pēc Latvijas laika.

Latvija...

No maija Bauskā plānots par 15% samazināt siltumenerģijas tarifu

No maija Bauskā plānots par apmēram 15% samazināt siltumenerģijas tarifu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

SIA "Bauskas siltums" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniedz siltumapgādes sabiedrisko pakalpo...

Liepājā apskatāms Ukrainas armijas iznīcināts okupantu tanks

Liepājā, promenādē - Celtnieku ielas galā ir aplūkojams Ukrainas bruņoto spēku iznīcināts Krievijas okupantu tanks "T-72B", kas kopš šī gada 24.februāra bija aplūkojams Rīgā iepretim Krievijas vēstniecībai Latvijā, informēja Aizsardzības ministrijā.

Tan...



Komentāri