lv
42CZFNg3LJXshMXY3WQ3t418pVwr8fkqxrfrxamo
1450693

Brīvdienās laiks būs pavasarīgs

Brīvdienās laiks būs pavasarīgs

Atnākot brīvdienām, meteoroloģiskie laika apstākļi Latvijā mazliet uzlabosies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas, un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sagatavotā prognoze.

Naktī uz sestdienu laiks būs mākoņains, vienīgi vietām rietumos debesis skaidrosies. Valsts centrālajos un austrumu rajonos līs, bet sestdien no rīta nokrišņi mitēsies. Vējš mēreni pūtīs no dienvidiem, dienvidrietumiem, Kurzemē un Vidzemē vēja brāzmas sasniegs 15-17 metrus sekundē (m/s). Naktī minimālā gaisa temperatūra būs +3…+6 grādu robežās.

Rīgā nakts būs mākoņaina, nakts pirmajā pusē vēl jārēķinās ar lietu. Vējš mēreni pūtīs no dienvidiem, dienvidrietumiem, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +3…+5 grādiem.

Sestdien dienā starp mākoņiem vietām izlauzīsies kāds saules stars, tomēr dažviet arī uzlīs. Saglabāsies mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas Vidzemē brāzmās sasniegs 15-16 m/s. Termometra stabiņš pakāpsies līdz +8…+12 grādu atzīmei, bet par pāris grādiem vēsāks būs vienīgi vietām piekrastē.

Rīgā debesis brīžiem skaidrosies, un diena aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem. Vējš būs mērens, un gaisa temperatūra būs ap +10 grādiem.

Igors Gubenko. Intervija. Skaistums ļauj mums uz brīdi aizmirst domstarpības
Igors Gubenko ir filozofs, pētnieks, pasniedzējs Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātē, kas aprīlī sāks darbu kā redaktors jaunajā "Satori" komandas sastāvā. Redakcijas pārmaiņu procesā tapa arī šī saruna – par akadēmisko zināšanu ne...
Kristaps Konstantinovs 'Basketstudijā 2+1': 'Tiesnešiem jāmāk izturēt spriedzi'
Par basketbola spēļu tiesāšanu un tiesnešiem ir interesanti runāt dažādā sabiedrībā, bet vislietderīgāk to darīt ar jomas profesionāļiem, kuru spēkos ir ietekmēt situāciju. “Basketstudijā 2+1” viesojās Latvijas Basketbola savienības Tiesnešu komisijas ...
Pagājušajā diennaktī vietām ūdens paaugstinājies par vairāk nekā 80cm

Pagājušajā diennaktī Amatā, Tirzā un Pededze ūdens līmenis paaugstinājies par 47-83 centimetriem (cm), vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) hidrologi.

Pagājušajā diennaktī lija, tādēļ ūdenslīmenis austrumu daļas upēs paaugst...



Komentāri