lv
RJKngGvsXpXZ5YDGhDPEfSrSbHZl42XT8qugcM2K
1450690

Kristaps Konstantinovs 'Basketstudijā 2+1': 'Tiesnešiem jāmāk izturēt spriedzi'

Kristaps Konstantinovs 'Basketstudijā 2+1': 'Tiesnešiem jāmāk izturēt spriedzi'
Par basketbola spēļu tiesāšanu un tiesnešiem ir interesanti runāt dažādā sabiedrībā, bet vislietderīgāk to darīt ar jomas profesionāļiem, kuru spēkos ir ietekmēt situāciju. “Basketstudijā 2+1” viesojās Latvijas Basketbola savienības Tiesnešu komisijas vadītājs Kristaps Konstantinovs, ar kuru pārrunājām ne tikai notikumus LSBL bronzas spēlē.Runājām arī par:- tiesnešu sajūtām pēc labi un ne tik labi aizvadītām spēlēm;- lēmumu pašanalīzi un analīzi;- ko mācīties no konkrētās epizodes;- Latvijas tiesnešu attīstības programmām no LJBL līdz mentoriem un tiesnešu akadēmijai;- kļūdu neizbēgamību un nozīmi tiesnešu izaugsmē;- kaitīgajām šaubām;- sadarbību ar treneriem;- darba kvalitātes (ne)saikni ar apmaksu;- jaunumiem nesportisko piezīmju traktēšanā.52 minūtes par Latvijas basketbola tiesnešu aktualitātēm.24.03.2023. epizode.
Pagājušajā diennaktī vietām ūdens paaugstinājies par vairāk nekā 80cm

Pagājušajā diennaktī Amatā, Tirzā un Pededze ūdens līmenis paaugstinājies par 47-83 centimetriem (cm), vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) hidrologi.

Pagājušajā diennaktī lija, tādēļ ūdenslīmenis austrumu daļas upēs paaugst...

Devītais elektrovilciens ieradies Latvijā - paredz reisus ik pēc 15-20 minūtēm

Latvijā nogādāts devītais jaunais elektrovilciens, pavēstīja AS "Pasažieru vilciens" Komunikācijas un mārketinga daļas vadītāja Sigita Zviedre.

Viņa informē, ka piektdien ar divām apsargātām kravas automašīnām no "Škoda Group" uzņēmuma "Škoda Vagonka" ...

Latvietim Jamaikā noteikta divu miljonu dolāru drošības nauda

Jamaikas tiesa ceturtdien noteikusi drošības naudu divu miljonu dolāru apmērā Latvijas valstspiederīgajam, kurš tiek apsūdzēts par narkotiku kontrabandu, ziņo vietējie mediji.

30 gadus vecais Rihards Upenieks 10.martā tika aizturēts Normana Menlija star...



Komentāri