lv
OkA8Rk0SxTOBhABIPZ9EtFCkjpFaou0IfovZXklB
1438551

Šonedēļ Kariņš Eiropadomē lems par turpmāku atbalstu Ukrainai

Šonedēļ Kariņš Eiropadomē lems par turpmāku atbalstu Ukrainai

Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) 23.martā un 24.martā Briselē, Beļģijā, piedalīsies Eiropas Savienības (ES) valstu un valdību vadītāju sanāksmē jeb Eiropadomē, kurā plānots lemt par turpmāku atbalstu Ukrainai, ekonomisko situāciju ES un ārējās tirdzniecības jautājumiem, pavēstīja premjera birojā.

ES dalībvalstu un valdību līderi lems gan par turpmāko atbalstu Ukrainai, kas ietver tādus jautājumus kā munīcijas piegāde un Ukrainas integrācija ES, gan apspriedīs turpmāka spiediena izdarīšanu uz Krieviju un tās amatpersonu saukšanu pie atbildības par Ukrainā pastrādātiem agresijas noziegumiem.

ES līderi turpinās jau februārī uzsākto diskusiju par ES ekonomisko konkurētspēju un vienoto tirgu, īpašu uzmanību veltot tirdzniecības politikai ar trešajām valstīm.

Eiropadomes sanāksmes otrajā dienā notiks Eirosamits jeb eiro zonas dalībvalstu līderu tikšanās, kurā galvenais jautājums būs aktuālās banku sektora attīstības tendences Eiropā

Stepčenko uzstāda personisko rekordu PČ un ir savas grupā labākā

Latvijas daiļslidotāja Sofja Stepčenko trešdien pasaules čempionātā, kas norisinās Japānā, sieviešu konkurencē sasniedza savu personīgo rekordu un pietuvojās dalībai arī izvēles programmā.

Stepčenko savā grupā bija labākā, tiekot pie 58,87 punktiem, kas...

Festivāls «Laba daba» papildina programmu ar mūziķiem no Latvijas un ārvalstīm
No 4. līdz 6. augustam norisināsies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", pulcējot gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus. Izsludinātā muzikālā programma tiek papildināta ar vēl 13 mūzikas grupām un projektiem ...
Daiļslidotāja Stepčenko pasaules čempionātā veiksmīgi debitē ar 18. vietu īsajā programmā
Latvijas daiļslidotāja Sofja Stepčenko debijā pasaules čempionātā trešdien Japānā sasniedza 18. vietu īsajā programmā un droši kvalificējās izvēles slidojumam, kura noslēgumā piektdien kļūs zināmas medaļu ieguvējas.


Komentāri