lv
dCwwEbwYkxtKPGbvti2oPPrG7qWdhKwf7wGfn3gH
1428456

Festivālā 2Annas demonstrēs vairāk nekā 100 īsfilmas no 25 valstīm

Festivālā 2Annas demonstrēs vairāk nekā 100 īsfilmas no 25 valstīm

Starptautiskajā īsfilmu festivālā "2Annas", kas norisināsies no 7.aprīļa līdz 13.aprīlim, demonstrēs vairāk nekā 100 īsfilmas no 25 valstīm, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Ligita Mieze.

Festivāla fokusa programmas, filmu skates un konkursu programma tiks aizvadīta kinoteātros "Kino bize" un "K.Suns", vienlaikus piedāvājot festivāla apmeklētājiem iespēju doties arī ārpus ierastās telpas un satura robežām, ārpuskonkursa programmām izvēloties netipiskas norises vietas, piemēram, Rīgas Stradiņa universitātes Anatomijas muzeju, koncertu kultūrvietu-bāru "Aleponija", Latvijas Mākslas akadēmiju, kultūras centru "M/Darbnīca".

Īpaši atlasītā konkursa programmā skatītāji varēs iepazīt aktuālo pasaules un Baltijas valstu kino, bet festivāla fokusa programmas būs veltītas vairākām tēmām. Mazākie festivāla apmeklētāji varēs vērot bērnu īsfilmu konkursa programmu "Ļauj man tuvoties", savukārt jauniešiem un studentiem aktuāla būs īsfilmu konkursa programma "Domā par mani".

Industriju dienu laikā festivāla apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt diskusijas "Animācija un izplatīšana" un "Animācija un ķermeniskums", kā arī piedalīties rīta nodarbībā ar fizioterapeitu un darboties animācijas darbnīcā ar igauņu režisoru Īlo Pikovu.

Izcilākie daiļslidotāji cīnīsies par godalgām pasaules čempionātā, īkšķus jātur arī Latvijā
Daiļslidošanā sezonā nozīmīgākās sacensības trešdien sāksies Japānas pilsētā Saitamā, kur kļūs zināmi medaļnieki pasaules čempionātā. Startam pieteikto 39 valstu sportistu lokā būs arī Latvijas daiļslidotāji, un visas sacensības tiešraidē varēs redzēt ...
Otrdien starp mākoņiem uzspīdēs saule, taču vietām arī līs

Tuvākā diennakts būs relatīvi silta, bet lietaina, tomēr otrdien starp mākoņiem arī uzspīdēs saule, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Naktī debesis virs Latvijas lielākoties aizklās mākoņi, kas palaikam nesīs arī liet...

Indriksone ar Ukrainas pārstāvjiem pārrunās ekonomiskās sadarbības jautājumus

Ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA) ar Ukrainas valdības pārstāvjiem šonedēļ pārrunās ekonomiskās sadarbības jautājumus, pavēstīja Ekonomikas ministrijā.

Ministrijā informē, ka trešdien, 22.martā, un ceturtdien, 23.martā, Rīgā darba vizītē ieradīsi...



Komentāri