lv
CytwEpGIxenBqzHHkf4sl0cXEfyTK35zv9oAKzGr
1426158

Gaisa temperatūra pirmdien vietām Latvijā var sasniegt +13 grādus

Gaisa temperatūra pirmdien vietām Latvijā var sasniegt +13 grādus

Gaisa temperatūra šodien vietām Latvijā var sasniegt +13 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra publiskotā informācija.

Dienā gaidāms mākoņains laiks, tomēr vietām debesis skaidrosies, taču pēcpusdienā rietumu un centrālajos rajonos sagaidāms lietus.

Dominēs lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, un vakarā Kurzemē veidosies migla.

Gaiss iesils līdz +8…+13 grādiem, savukārt vietām piekrastes rajonos nebūs siltāk par +6…+8 grādiem.

Rīgā diena būs mākoņaina un vakarā gaidāms lietus. No rīta veidosies migla. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +10…+12 grādiem.

Latvijas nostāja Krievijai noteikto sankciju jautājumā ir nopietna un apņēmīga

Latvija pret Krievijai noteiktajām sankcijām attiecas ļoti nopietni un starp Eiropas Savienības (ES) valstīm tās nostāja ir starp apņēmīgākajām, intervijā aģentūrai LETA izteicās Lielbritānijas aizsardzības un drošības domnīcas RUSI Finanšu noziegumu u...

Rīgā notiks Lielās dienas saules sagaidīšanas rituāli

Šodien no plkst.6 rītā Rīgā folkloras kopu pavadībā notiks vairāki Lielās dienas sagaidīšanas rituāli, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Saules sagaidīšanas pasākumi notiks trīs vietās - Arkādijas parkā, Lucavsalā un pirmo gadu...

Izdzīvotāji. Vai piešķiram gana daudz naudas nabadzīgajiem iedzīvotājiem?
Bagātīgu našķu kalnu iepretim pieticīgam pamatēdienam atgādina Eiropas Savienības (ES) finansējuma izlietošanas mērķi, salīdzinot ar tēriņiem no valsts maka. Vai pie tā "pamieloties" tiek arī nabadzīgākā sabiedrības daļa, kas caur dažādu cilvēku sejām ...


Komentāri