lv
5qGJILSX0909iYt8B8ZC7wZPdMvaRl3ietY6z4IO
1415563

Girgensons gūst rezultatīvo piespēli 0.4 sekundes pirms beigām (+VIDEO)

Girgensons gūst rezultatīvo piespēli 0.4 sekundes pirms beigām (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē rezultatīvi piespēlēja viņa pārstāvētās Bufalo "Sabres" zaudējumā Filadelfijā.

Girgensons rezultatīvi piespēlēja Viktora Ūlofsona vārtu guvumā sekundi pirms mača beigām, tomēr uzvaru ar 5:2 (1:0, 3:0, 1:2) svinēja Filadelfijas "Flyers", pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Girgensons uz ledus bija 14 minūtes 24 sekundes, no kurām mazākumā spēlēja 46 sekundes, bet pie rezultatīvas piespēles tika 16 sekundēs vairākumā. Latvijas hokejists izpildīja trīs metienus pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu mājinieku metienu.

"Sabres" ar 72 punktiem 68 cīņās ieņem 11.vietu Austrumu konferencē, bet "Flyers" ar 61 punktu ieņem 14.vietu.

Nākamo spēli Bufalo komanda aizvadīs svētdien savā laukumā ar Bostonas "Bruins" hokejistiem.

Citā spēlē bez Elvja Merzļikina pieteikumā Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 4:7 (2:2, 1:1, 1:4) piekāpās Anaheimas "Ducks".

Viesu vārtos Maikls Hačinsons atvairīja 31 no 36 metieniem.

Ukrainas tenisa zvaigzne un jaunā māmiņa Svitoļina aprīlī atgriezīsies kortā

Kādreizējā planētas trešā rakete Elina Svitoļina aprīlī atgriezīsies kortā, piedaloties Čārlstounas "WTA 500" turnīrā, vēsta Sieviešu tenisa asociācija (WTA).

Ukrainas tenisiste Svitoļina savu līdz šim pēdējo maču aizvadīja pērnā gada marta nogalē un WT...

«Pāri visam man rūp cilvēks.» Saruna ar Inesi Liepiņu par to, kā ir būt žurnālistam
Žurnāliste Inese Liepiņa (28) bērnību pavadīja vidē, kur galvenais jautājums bija – kā es varu izdzīvot un tikt no šī ārā? Lai gan lēmums studēt žurnālistiku nebija apzināts, tagad tas ir veids, kā viņa palīdz mazāk aizsargātajiem. Latvijas Radio 5 rai...
«Panorāmas» panākumu un žurnālistes Aijas Kincas možā gara noslēpumi
"Ir grūti noticēt, ka kāds mediju projekts var pastāvēt tik ilgi kā Latvijas Televījas "Panorāma", kam šogad – 65!" – tā savu šīs nedēļas stāstu iesāk raidījums "Daudz laimes, jubilār!". Leģendārais ziņu raidījums dibināts tikai četrus gadus pēc pašas ...


Komentāri