lv
WlG1CyLUDviCzOFIaMkIxdoOwZPTM6qvkMoRiNq2
1410981

Ģirts Splīte: 'Meiteņu Talantu akadēmijā visām deg acis'

Ģirts Splīte: 'Meiteņu Talantu akadēmijā visām deg acis'
Marta noskaņās “Basketstudijas 2+1” uzmanības centrā atkal notikumi sieviešu basketbolā – tikko noslēgusies “Meiteņu Talantu akadēmijas” pavasara sesija, tuvojas Pullman LSBL, Betsafe Baltijas Sieviešu basketbola līgas, Latvijas čempionāta un Latvijas Jaunatnes basketbola līgas izslēgšanas turnīri. Visas nosauktās tēmas apspriedām ar liepājnieku – treneri Ģirtu Splīti.Runājām par:- jaunā speciālista personīgo pieredzi basketbolā;- pievēršanos meiteņu basketbolam;- pirmajā medaļām ar Liepājas U13 grupas komandu;- attīstības iespējām, spītējot Covid-19;- meiteņu motivāciju un perspektīvām;- “Talantu akadēmijas” mērķiem, pienesumu un plāniem;- treneru sadarbības vērtību;- Liepājas komandas uzvaru pār “Kibirkšti”- treneru atraktivitātes nozīmi;- gaidāmo interesanto pavasari.46 minūtes par sieviešu basketbola aktualitātēm!
Par pasaules rallija čempionāta posma norisi Kurzemes vietvarām daudz nezināmo; gatavojas jau tagad
Nākamgad pirmo reizi Latvijā notiks pasaules čempionāta posms rallijā. Tas vīsies cauri Kurzemei, un prognozēts, ka līdzi sekos 50 000 skatītāju. Tas ir ievērojams daudzums, kas pārsniedz pat katra Kurzemes novada iedzīvotāju skaitu. Pašvaldības atzinu...
Miglas dēļ sprintu Pasaules kausa posmā biatlonā sievietēm pārceļ uz sestdienu
Latvijas biatlonistes Baiba Bendika un Annija Keita Sabule piektdien Norvēģijā netika pie starta Pasaules kausa sezonas pēdējā posmā 7,5 kilometru sprintā, jo sacensības miglas dēļ pārcēla uz sestdienu, liecina organizatoru informācija.
Kādas ir pārtikas cenas Liepājas tirgū? Salīdzini ar Rīgu pats! (+GALERIJA)

Ne katrs zina, ka Liepājas Pētertirgus ir pēc platības otrs lielākais tirgus Latvijā, piekāpjoties vien Rīgas Centrāltirgum.

VS.LV devās noskaidrot, kādas ir cenas vēju pilsētas centra tirgū dažādiem pārtikas produktiem, dodot iespēju rīdziniekiem un ci...



Komentāri