lv
0z0sdcmJ1EIZ3lLOJSSxuLraGngDO2rQK3uBqrdP
1410963

Par pasaules rallija čempionāta posma norisi Kurzemes vietvarām daudz nezināmo; gatavojas jau tagad

Par pasaules rallija čempionāta posma norisi Kurzemes vietvarām daudz nezināmo; gatavojas jau tagad
Nākamgad pirmo reizi Latvijā notiks pasaules čempionāta posms rallijā. Tas vīsies cauri Kurzemei, un prognozēts, ka līdzi sekos 50 000 skatītāju. Tas ir ievērojams daudzums, kas pārsniedz pat katra Kurzemes novada iedzīvotāju skaitu. Pašvaldības atzinušas, ka šobrīd ir vēl ļoti daudz nezināmo, lai saprastu, kā tās spēs tik daudz sportistu, to pavadošo komandu un skatītājus uzņemt. Taču tās ir gatavas unikālo iespēju izmantot un sākt gatavoties jau šobrīd. Tikmēr eksperti norādījuši, ka ekonomiskais ieguvums būs ne tikai Kurzemei, bet visai Latvijai.
Miglas dēļ sprintu Pasaules kausa posmā biatlonā sievietēm pārceļ uz sestdienu
Latvijas biatlonistes Baiba Bendika un Annija Keita Sabule piektdien Norvēģijā netika pie starta Pasaules kausa sezonas pēdējā posmā 7,5 kilometru sprintā, jo sacensības miglas dēļ pārcēla uz sestdienu, liecina organizatoru informācija.
Kādas ir pārtikas cenas Liepājas tirgū? Salīdzini ar Rīgu pats! (+GALERIJA)

Ne katrs zina, ka Liepājas Pētertirgus ir pēc platības otrs lielākais tirgus Latvijā, piekāpjoties vien Rīgas Centrāltirgum.

VS.LV devās noskaidrot, kādas ir cenas vēju pilsētas centra tirgū dažādiem pārtikas produktiem, dodot iespēju rīdziniekiem un ci...

Iznācis jauniešu kora «Balsis» albums ar Raimonda Paula mūziku un Ineses Zanderes dzeju
Klajā nāk jauniešu kora "Balsis" ieskaņotais Raimonda Paula mūzikas albums "Dziesmas par Latvijas upēm", informēja ierakstu kompānijā "Skani".


Komentāri