lv
qTWMNDxsu9s8JgJ0o1k2j2KgAiKEtDZAL1qrIqmU
1409993

Broņoto spēku pārtikas skandāla dēļ, Konservatīvie rīkojas! Kā?

Broņoto spēku pārtikas skandāla dēļ, Konservatīvie rīkojas! Kā?

Pēc Aizsardzības ministrijas 220 miljonu bruņoto spēku pārtikas iepirkuma skandālā, "Konservatīvie" aicina valdību veidojošās partijas atsaukt savus biedrus no iepirkumu komisijām, informēja "Konservatīvie" kanceleja.

Ņemot vēlā atklātībā nonākušo informāciju par Nacionālā Apvienība (NA) biedra iesaisti Aizsardzības ministrijas 220 miljonu bruņoto spēku pārtikas iepirkuma skandālā, "Konservatīvie" aicina valdību veidojošās partijas atsaukt ministru biroju darbiniekus un padomniekus no visām ar valsts iepirkumiem saistītajām iepirkumu komisijām.

Īpašs aicinājums NA atsaukt arī neaktīvos biedrus no iepirkumu komisijām un, līdz nākošajam lāpu gājienam, pārskatīt partijas biedru nacionālo, tai skaitā morālo, stāju.

Partijas “Konservatīvie” valdes priekšsēdētājs saka Gatis Eglītis: “Atklātība iepirkumos, žurnālistiem un ikvienam sabiedrības loceklim redzama un saprotama valsts naudas tērēšanas kārtība un mērķi ir pamats, lai atjaunotu sabiedrības uzticību valsts pārvaldei. Apsveicu arī Latvijas pētnieciskās žurnālistikas aktīvo iesaisti izmeklējot šaubīgos iepirkumus.”

Nākamnedēļ naktī uz svētdienu Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku

Naktī uz svētdienu, 26.martu, plkst.3 Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu uz priekšu, pavēstīja Ekonomikas ministrijā (EM).

Laika maiņa notiek, ņemot vērā, ka Eiropas Savienības (ES) līmenī vienots redzējum...

Latvijā nevēlamo personu saraksts papildināts! Izlasi, kurus Rinkēvičs iekļāvis

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs lēma Latvijas Republikai nevēlamo personu sarakstu papildināt ar 35 personām, kas atbalstījušas Krievijas īstenoto agresiju Ukrainā, ziņo Ārlietu ministrija.

Lēmums pieņemts atbilstoši Imigrācijas likuma 61. panta otraj...

Cik var lūgt? Vai aprīlī mediķi un pedagogi apvienosies un protestēs kopā?

Arī veselības nozares darbinieku profesionālās organizācijas un to biedri ir apņēmības pilni protestēt un pievienoties skolotāju protesta gājienam aprīlī, sacīja Latvijas Ārstu biedrības prezidente Ilze Aizsilniece.

Viņa norādīja, ka trūcīgais finansēju...



Komentāri