lv
qnpmfxW0qMDaTeW3xt9aL7ubnbDK2QGooGsCZqgc
1399821

Vai Gruzijas politiķi nostājušies uz Krievijas ceļa?

Vai Gruzijas politiķi nostājušies uz Krievijas ceļa?
Tikai pēc vairākas dienas ilgiem masu protestiem Gruzijas valdošie politiķi pagājušonedēļ piekrita apturēt jauna antidemokrātiska likuma ieviešanu. Un tikai apturēt, nevis atteikties no ieceres vispār. Kā viena no pirmajām NVS valstīm, kuras izrāvās no Krievijas "maigās varas" apkampieniem, tajos ieslīdējusi atkal atpakaļ? Un cik ticami ir Gruzijas valdošo politiķu apgalvojumi par kursa uz Rietumiem saglabāšanu? Par to Ansis Īvāns raidījumā "Komandcentrs" runā ar Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) ģenerālsekretāri un Latvijas Universitātes pasniedzēju Sigitu Strubergu.
"Prometey" basketbolisti Rīgā ULEB Eirokausa mačā tiksies ar Francijas "Bourg"

Rīgā bāzētā Ukrainas basketbola komanda Slobožanskas "Prometey" šodien ULEB Eirokausa grupu turnīra 16.kārtas mačā "Arēnā Rīga" tiksies ar Burganbresas "Bourg" no Francijas.

Mačs sāksies plkst.19.

"Prometey" uzvaru sērija Eirokausā ir sasniegusi astoņu...

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēm

Sākusies biļešu tirdzniecība uz vienīgajām Latvijas vīriešu hokeja izlases pārbaudes spēlēm "Arēnā Rīga", informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Biļetes uz 28. un 29.aprīlī paredzētajām cīņām pret Šveices valstsvienību nopērkamas platformā "Passporti...

Latvija un Slovākija apņemas veicināt ekonomisko sadarbību

Latvija un Slovākija apņemas veicināt ekonomisko sadarbību, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

ĀM valsts sekretārs Andris Pelšs šodien tikās ar jauno Slovākijas vēstnieku Latvijā Braņislavu Pavloviču. Pelšs augstu novērtēja abu valstu teicamās attiecība...



Komentāri