lv
NTx5MBjw83KK7noVoX4FoMZz1MzyvSIDQ65ZMYCD
1399599

Latvija un Slovākija apņemas veicināt ekonomisko sadarbību

Latvija un Slovākija apņemas veicināt ekonomisko sadarbību

Latvija un Slovākija apņemas veicināt ekonomisko sadarbību, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

ĀM valsts sekretārs Andris Pelšs šodien tikās ar jauno Slovākijas vēstnieku Latvijā Braņislavu Pavloviču. Pelšs augstu novērtēja abu valstu teicamās attiecības un pateicās par Slovākijas sniegto ieguldījumu Latvijas drošības stiprināšanā.

Amatpersonas pārrunāja divpusējo sadarbību, drošības situāciju reģionā, Krievijas izvērsto karadarbību Ukrainā, kā arī cīņu pret dezinformāciju. Pārrunājot Krievijas īstenoto agresiju Ukrainā, sarunu partneri bija vienisprātis, ka jāturpina sniegt visa veida atbalsts Ukrainai, lai tā karā uzvarētu.

Amatpersonas atzīmēja Latvijas un Slovākijas ciešo partnerību un apliecināja gatavību turpināt aktīvo divpusējo politisko un drošības dialogu.

Vēstnieka akreditācijas ceremonija Rīgas pilī plānota 21.martā.

Sēru vēsts! Mūžībā devusies keramiķe un pedagoģe Žūriņa

Keramiķe un pedagoģe, ilggadējā Rīgas Lietišķās Mākslas vidusskolas keramikas nodaļas vadītāja Ausma Žūriņa nomirusi otrdien, 14.martā, informēja mākslinieces ģimenes pārstāvji.

Viņi atzīmē, ka Žūriņa izaudzinājusi vairākas Latvijas keramiķu paaudzes, m...

Četras personas slēpa Bezzubova slepkavas! Krimināllieta nosūtīta tiesai

Tiesai nosūtīta krimināllieta pret četrām personām, kuras slēpa futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības izdarītājus un tās veikšanai izmantoto automašīnu, informēja prokuratūrā.

Saskaņā ar apsūdzību pēc 2021.gada 14.aprīļa rītā Purvciemā, Rīgā, izda...

Iepriekš emitētās valsts obligācijas pārdotas 110 miljonu eiro apmērā

Konkurējošajā izsolē trešdien pārdotas iepriekš starptautiskajos tirgos emitētās valsts obligācijas 110 miljonu eiro apmērā, liecina biržas "Nasdaq Riga" sniegtā informācija.

Izsolē dalībnieku pieprasījums pēc obligācijām par 62,9% pārsniedza Valsts kas...



Komentāri