lv
EueYqYQy1QgR1v6wGALnkj7LrP4aOyfAusHpzP9k
1395227

Ozola un Dukurs svin uzvaru Latvijas nedzirdīgo boulinga čempionātā

Ozola un Dukurs svin uzvaru Latvijas nedzirdīgo boulinga čempionātā

Ilona Ozola un Māris Dukurs nedēļas nogalē Rīgā svinēja uzvaru Latvijas nedzirdīgo boulinga čempionātā, ziņo Latvijas Nedzirdīgo sporta federācija (LNSF).

Vienspēlēs uzvaru svinēja Ozola, kura sešās spēlēs sakrāja 950 punktus.

Otro vietu ar 930 punktiem izcīnīja Ilona Liniņa, bet trešā desmit sportistu konkurencē ar 928 punktiem finišēja Anita Valdmane.

Vīriešu konkurencē Boulinga centrā "Bowlero" Dukurs pirmo vietu ieguva ar 1105 punktiem.

Ģirts Gabrāns ar 983 punktiem ierindojās otrajā, bet Dainis Mauriņš, kurš Gabrānam piekāpās tikai par punktu, - trešo vietu 19 sportistu konkurencē.

Dubultspēlēs sievietēm četru pāru konkurencē par uzvarētājām kļuva Liniņa un Valdmane, kuras sakrāja 1867 punktus, 954 punktus uzvarā ieguldot Valdmanei.

Otrajā vietā ar 1812 punktiem finišēja Ozola un Natalija Rizņika, 913 punktus sakrājot Rizņikai, bet trešajā vietā - Rasma Mauriņa un Evita Zariņa, no 1584 punktiem 820 punktus sakrājot Mauriņai.

Vīriešu konkurencē astoņu duetu sacensībās uzvaru ar 2039 punktiem svinēja Ainars Gilberts un Guntars Beisons, Beisonam gūstot 1070 punktus.

Otrajā vietā ar 2021 punktu finišēja Dukurs un Mauriņš, Dukuram sakrājot 1059 punktus, bet par trim punktiem atpalika un trešo vietu ieņēma Vladimirs Lagunovs un Aleksandrs Liniņš, Lagunovam sakrājot labāko rezultātu dubultspēlēs - 1072 punkti.

Stefans Jugela: Latvijas eksporta augstie rādītāji – īstermiņa veiksmes stāsts vai ilgtermiņa stratēģija?
Par spīti pēdējo trīs gadu globālajiem satricinājumiem – no pandēmijas līdz Krievijas karam Ukrainā – Latvijas eksporta rādītāji sasnieguši rekordus. Šis laiks eksportējošiem uzņēmumiem lika pierādīt, cik ātri tie ir spējīgi pielāgoties jaunām situācij...
Ieva Birka: Īstais brīdis domāt par krievvalodīgo iedzīvotāju piederību Latvijai
Šajās nedēļās – gadu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā – vairākas lietas mudināja mani domāt par krievvalodīgo iedzīvotāju piederību Baltijas valstīm, jo īpaši Latvijai. Sevišķi politologa Kārļa Daukšta komentārs par to, ka "Krievija Baltijas valstīm vie...
Alojā pēc sešiem gadiem slēdz bērnudārzu, kurā konstatēts veselībai bīstamais radons
Radiācijas drošības centra mērījumos Limbažu novada Alojas bērnudārzā "Auseklītis" jau pirms sešiem gadiem konstatēts veselībai bīstamais radons, kas var veicināt saslimšanu ar plaušu vēzi. Bērnudārzs slēgts vien šobrīd, savukārt ēku pašvaldība, vistic...


Komentāri