lv
Ix9YNVqgAmxkpdBnQepS5W3WDlRbdIheFzgxh6mp
1382848

Ainars Bagatskis: Par mums un to, kas šobrīd svarīgs

Ainars Bagatskis: Par mums un to, kas šobrīd svarīgs
Jautājumus un viedokļu vētru raisījis fakts, ka trim no kopskaitā 232 Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) atlētiem par februāra mēnesi apturēta valsts finansēta ikmēneša pabalsta izmaksa (vienlaikus saglabājot iespēju saņemt visu nepieciešamo LOV atbalstu un finansējumu, lai nodrošinātu sportistu gatavošanos startiem valsts izlasē), jo viņi piedalījušies komercsacensībās ar Krievijas un Baltkrievijas sportistiem. Jautājums par šo valstu sportistu dalību olimpiskajās spēlēs un citās starptautiskās sacensībās, valsts himnu un karogu lietošanu tajās, ir ļoti aktuāls. Šobrīd sīva cīņa pret agresoriem norit ne tikai Ukrainas frontē, bet arī sporta pasaulē.
Svētdien uzspīdēs saule; VUGD brīdina par spēcīgu snigšanu Kurzemē
Svētdien dienā debesis brīžiem skaidrosies, tomēr palaikam vēl gaidāma snigšana, vietām rietumos tā būs stipra, informē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC).
Latvijas advokatūrai 102! Nākamnedēļ bezmaksas juridiskās konsultācijas

Atzīmēt Advokatūras gadadienu, nākamnedēļ, no 13.marta līdz 17.martam, būs pieejamas bezmaksas juridiskās konsultācijas, informēja Latvijas Zvērinātu advokātu padomē.

Ik gadu Advokatūras dienu laikā tiek sniegtas aptuveni 1000 bezmaksas konsultācijas La...

Šomēnes koncertzālē Latvija skanēs ērģeles un franču komponistu skaņdarbi

Sestdien, 25.martā, plkst.18 koncertzālē "Latvija" izskanēs Fransisa Pulenka "Koncerts ērģelēm, stīgām un timpāniem", Gabriela Forē "Rekviēms", ko izpildīs Ventspils Kamerorķestris, jauktais koris "Ventspils" un solisti Laura Grecka (mecosoprāns), Riha...



Komentāri