lv
zUo6oYIfyjgQJitGHOeoAw6iu9LfRLbNWTwxDDgx
136888

Ehh! Strautmanei traumas dēļ sezona beigusies

Ehh! Strautmanei traumas dēļ sezona beigusies

Latvijas basketbolistei Dignai Strautmanei traumas dēļ sezona ir beigusies, piektdien paziņoja viņas pārstāvētā Grieķijas komanda Pirejas "Olympiakos" vienība.

Jau vēstīts, ka Strautmane traumu guva trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas spēlē, kurā Pirejas vienība A grupā izbraukuma mačā ar rezultātu 89:95 (17:26, 19:29, 24:24, 29:16) piekāpās Stambulas "Fenerbahce" no Turcijas.

Kā ziņo "Olympiakos" vienība, kuras galvenais treneris ir Latvijas speciālists Mārtiņš Zībarts, latviete iedzīvojusies labā ceļgala priekšējo krustenisko saišu plīsumā.

Ļaudis dedz svecītes un dodas gājienā, pieminot Latvijas brīvības cīnītājus
Cīņās par Latvijas brīvību kritušo karavīru piemiņas dienu – Lāčplēša dienu – šogad 11. novembrī visā Latvijā atzīmē piemiņas vietās un māju logos iededzot svecītes.
Rajevs: Hersonas zaudēšana ir pļauka Putina režīmam
Hersonas zaudēšana ir pļauka Krievijas prezidenta Vladimira Putina režīmam, taču Ukrainas armijai patlaban nav kapacitātes veikt Dņepras šķērsošanu, lai otrajā krastā veiktu uzbrukumus Krievijas spēkiem, aģentūrai LETA atzina Saeimas deputāts, bijušais...
Valsts prezidents Lāčplēša dienā: Izšķirošos brīžos mēs esam vienoti
Latvijas sabiedrībā mēs ikdienā strīdamies, kas ir normāli demokrātijā, bet izšķirošos brīžos mēs esam vienoti. Tā pie Brīvības pieminekļa Rīgā Lāčplēša dienas vakarā Latvijas Televīzijas ziņu speciālizlaidumā sacīja Valsts prezidents Egils Levits.


Komentāri