lv
z189l5CsSxxjCORPCeS91v1bZCzhFY4RuVWoAR0Q
1366126

Atcelta Portugāles ārlietu ministra darba vizīte Latvijā

Atcelta Portugāles ārlietu ministra darba vizīte Latvijā

Trešdienas vakarā atcelta Portugāles ārlietu ministra Žuāu Gomeša Kravīņu darba vizīte Latvijā, kas bija paredzēta šodien, 9.martā, informēja Ārlietu ministrijā.

Bija paredzēts, ka ceturtdien Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) uzņems Portugāles ārlietu ministru.

Ministru tikšanās laikā bija plānots, ka amatpersonas pārrunās Latvijas un Portugāles divpusējās attiecības, drošības situāciju reģionā, Krievijas agresiju Ukrainā un citas starptautiskās aktualitātes.

Tāpat vizītes laikā bija paredzēta Gomeša Kravīņu tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Edvardu Smiltēnu (AS), kā arī vieslekcija "Mūsu Eiropa - kas notiks pēc kara?" Rīgas Stradiņa universitātē.

Iemeslus vizītes atcelšanai Ārlietu ministrija neminēja.

Uz Rīgas Krievu teātra valdes locekļa amatu pieteikušies 7 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra valdes locekļa amatu noteiktajā termiņā pieteikušies septiņi pretendenti, informēja KM Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.

No pretendentiem ...

'Mašīnas spolē, autobuss iegrimis' – cilvēki apspriež sniegputeņa posta darbus
Trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu spēcīga snigšana un putenis, kas pārņēmis daļu Latvijas, tika plaši apspriests sociālajos medijos. Cilvēki dalījās gan ar foto un video, gan saviem novērojumiem par ieputinātiem auto pie Eriņkroga, kā arī apgrū...
Latvija var kļūt par ekselences centru mikročipu testēšanā
Pusvadītāji un mikročipi bieži tiek dēvēti par 21. gadsimta zeltu. Ja turpina ar šādu analoģiju, ražīgākās raktuves atrodas Āzijā. Vai arī Latvijai ir izredzes atrast vietu šajā industrijā? Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju...


Komentāri