lv
GWgoBjSRm6byuyCSoS1qk5wBnpE7ijptXExvOcQO
1365457

Latvija var kļūt par ekselences centru mikročipu testēšanā

Latvija var kļūt par ekselences centru mikročipu testēšanā
Pusvadītāji un mikročipi bieži tiek dēvēti par 21. gadsimta zeltu. Ja turpina ar šādu analoģiju, ražīgākās raktuves atrodas Āzijā. Vai arī Latvijai ir izredzes atrast vietu šajā industrijā? Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes (RTU ETF) dekāns Vjačeslavs Bobrovs uzskata, ka pavisam noteikti. Tikai uz to mērķtiecīgi jāiet.
Cehs.lv: Gandrīz deputāta Jāņa stingrais špagats
"Jāāāāāā! Vārti!" līdzjutēji visā arēnā lēca kājās, meta laukumā cepures un vicināja virs galvas valsts karogu. Vispārējā līksmībā pilnībā pazuda Jānis. Vienmēr nelokāms patriots, reizēm gandrīz deputāts, bieži sporta fans, bet nekad – divkosis. Viņš p...
Dziesmusvētku digitālajā aplikācijā reģistrējušies vairāk nekā 12 000 dalībnieku

Gatavojoties XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, norit dalībnieku individuālā pietiekšanās svētkiem un pašlaik jau pieteikušies vairāk nekā 12 000 dalībnieku, vakar preses konferencē informēja rīkotāju pārstāvji.

Līdz svētkiem atli...

Rīgā notiks mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde PetExpo 2023

Nedēļas nogalē Rīgā notiks ikgadējā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "PetExpo 2023", informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Izstāde notiks Ķīpsalā sestdien, 11.martā, un svētdien, 12.martā.

Izstādē 3500 suņ...



Komentāri