lv
vtCOXSjlaGI2YphOlABRwMi45ajKN7EticzyosmG
1364804

Rīgā notiks mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde PetExpo 2023

Rīgā notiks mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde PetExpo 2023

Nedēļas nogalē Rīgā notiks ikgadējā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "PetExpo 2023", informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Izstāde notiks Ķīpsalā sestdien, 11.martā, un svētdien, 12.martā.

Izstādē 3500 suņu no Latvijas un ārvalstīm, kā arī 400 kaķu sacentīsies dažādos skaistumkonkursos, tostarp 11.martā plkst.12.30 notiks Menas jenotveidīgo kaķu specializētā izstāde.

Tāpat abas dienas apmeklētāji varēs vērot suņu un kaķu paraugdemonstrējumus, kā arī apskatīt un noskaidrot par eksotisko dzīvnieku pareizu kopšanu.

Izstādē būs pārstāvēti 12 suņu klubi.

TV3 būs jauns dokumentālo raidījumu cikls «Glābēji»

No 19. marta svētdienās pulkt. 18.50 kanālā TV3 būs skatāms režisora Armanda Tripāna veidots jauns dokumentālo raidījumu cikls “Glābēji”. Tie būs septiņi atšķirīgi stāsti, kuru centrā būs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieku ikd...

Basketbolists Ronalds Zaķis atgriežas Igaunijas Viimsi komandā

Latvijas basketbolists Ronalds Zaķis, kurš jau iepriekšējā sezonā spēlēja Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) komandā "Viimsi", atgriežas tās sastāvā un 15.marta spēlē Vīmsi dosies laukumā cīņā ar "VEF Rīga", ziņo Igaunijas basketbola klubs.

Zaķi...

Latvietes EČ finālturnīrā spēlēs pret Spāniju, Grieķiju un Melnkalni

Latvijas sieviešu basketbola izlase 2023.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā spēlēs Telavivā vienā apakšgrupā ar Spāniju, Grieķiju un Melnkalni, noskaidrojās trešdien notikušajā izlozē.

Latvijas valstsvienība kopā ar Spānijas, Grieķijas un Melnkalnes i...



Komentāri