lv
3ygOLLtIuh1acdcDRFKjmFUN1zNtiVTGMLnHgGmU
1363700

Jānis Atslens: Ziemeļvalstu valodu prasmes – investīcija profesionālajā kvalifikācijā

Jānis Atslens: Ziemeļvalstu valodu prasmes – investīcija profesionālajā kvalifikācijā
Uzņēmējdarbības vide Latvijā turpina attīstīties, aizvien dziļāk iekļaujoties globālajos ekonomikas procesos. Viena no spēcīgākajām un visstraujāk augošajām nozarēm Latvijā ir starptautisko biznesa pakalpojumu (turpmāk SBP) industrija. Šo nozari savās prioritātēs ir iezīmējušas arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, kā arī Rīgas Investīciju un Tūrisma aģentūra - abas nozīmīgākās valsts aģentūras, kas atbild par ārvalstu investīciju piesaisti.
Opozīcija: Koalīcija ignorē inflācijas negatīvās ietekmes uz trūcīgajiem

Koalīcijas pārstāvji un Labklājības ministrija (LM) savā piedāvājumā par minimālo ienākumu slieksni iedzīvotājiem neņem vērā inflācijas negatīvo ietekmi uz trūcīgāko iedzīvotāju pirktspēju, šādus pārmetumus pie varas esošajiem šodien Saeimas debatēs ve...

Šmitam seši punkti "Žalgiris" uzvarā Eirolīgas spēlē

Latvijas basketbolists Rolands Šmits otrdien Berlīnē ULEB Eirolīgas mačā guva sešus punktus un palīdzēja Kauņas "Žalgiris" vienībai izcīnīt panākumu.

Kauņas basketbolisti viesos ar rezultātu 66:63 (15:14, 18:13, 11:18, 20:18) pārspēja Berlīnes "Alba".

Š...

VAR Latvijas futbola virslīgā debitēs "Audas" un "Super Nova" spēlē

Tiesneša video asistenta sistēma (VAR) Latvijas futbola vēsturē pirmo reizi tiks izmantota "Optibet" virslīgas pirmās kārtas spēlē starp Ķekavas "Audas" un Salaspils "Super Nova" vienībām, vēsta Latvijas Televīzijas sporta ziņu redakcija.

Mačs plānots s...



Komentāri