lv
w6ViaVu5sNOkzjIAK36xHRjVlpQbc6fHZna57UbG
1358226

Seriāla «Dzelzs nervi» galveno lomu aktieri iedziedājuši tituldziesmu (VIDEO)

Seriāla «Dzelzs nervi» galveno lomu aktieri iedziedājuši tituldziesmu (VIDEO)

Aktieri Maksims Busels un Madara Viļčuka atveido galvenās lomas Latvijas un Ukrainas radošās komandas veidotajā seriālā “Dzelzs nervi” un ir iedziedājuši šī kino darba tituldziesmu, kas 6. marta no pirmdienas līdz ceturtdienai redzams Tet TV+ skatītājiem.

Dziesmas oriģinālās versijas autors (mūzikas un teksta) ir ukrainis Andre France, kurš ir iecienīts savā dzimtenē, kur pašlaik arī dzīvo. Viņš ir radījis daudz populāru dziesmu albumus un strādājis ar ukraiņu profesionālākajiem popmūziķiem.

Latviešu dziesmas versijas vārdu autors ir Kārlis Vērdiņš, kura darbus Latvijā ir iemīļojuši gan jaunākās paaudzes lasītāji, gan pieaugušie.

Pēc seriāla aktieru atlases režisore Mila Pogrebiska atzina, ka ir patīkami pārsteigta ne vien par talantiem bagāto jauno aktieru paaudzi, kas papildu aktiermākslai prot arī citas prasmes, bet arī par profesionāļiem cienījamos gados, kas ir lielisks paraugs ārpus Latvijas robežām. Tāpēc arī tituldziesmā jūtams seriāla noskaņojums, kas pēc katras sērijas noskatīšanās, par spīti visām nebūšanām, kas notiek apkārt, rada sajūtu – labais vienmēr uzvarēs!

Madara Viļčuka (seriālā atveido Martu Doni) ir Liepājas teātra aktrise, kas uz lielās skatuves pašlaik ir redzama kā Grietiņa, punduris un japāniete izrādē “GRIMMI”, Dženija izrādē “YEN” u.c. Papildus aktiermākslai, Madara ir iemīļojusi arī dejas mākslu un skatuves cīņu, kā arī prot ne tikai dziedāt, bet spēlē arī ģitāru un ukuleli.

Maksims Busels (seriālā atveido Maksi Balodi) ir Rīgas Krievu teātra aktieris, filmējies vairākās filmās un seriālos arī ārpus Latvijas – Ukrainā, Somijā un citviet. Izklaides platformas Tet TV+ skatītājiem aktieris pazīstams no daudzsēriju filmas “Bezvēsts pazudušās”. Bez aktiermākslas, Maksima bonuss ir arī komponēšanas prasmes, dziedāšana, dejas, paukošanās, kung fu un vēl daudz kas cits.

Strādā daudz, bet saņem mazāk?

Kāpēc nevaram atļauties dzimumu vienlīdzību?

“Par spīti tam, ka Latvijā sievietes darbā pavada gandrīz tikpat daudz laika, viņu spēja sevi finansiāli nodrošināt ir būtiski mazāka nekā vīriešiem”, - Latvijas Bankas portālā makroekonomika.lv atzīmē LB ek...

EURO 2024 kvalifikācijā Latvijas vīriešu handbola izlase spēlēs pret Itāliju

Latvijas nacionālā vīriešu handbola izlase šonedēļ aizvadīs divas 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles pret Itālijas valstsvienību - 9.martā Peskārā, 12.martā Valmierā. Izlases galvenais treneris Davors Čutura ir nosaucis komandas sastāvu...

Latvija atbalsta 2023.gada noteikšanu par Eiropas Prasmju gadu

Latvija atbalsta 2023.gada noteikšanu par Eiropas Prasmju gadu, tādējādi uzsverot prasmju nozīmi dažādās ES un nacionālajās politikās, kā arī Eiropas semestra fokusēšanos uz izglītības un apmācību jomas izaicinājumiem, teikts Labklājības ministrijas (L...



Komentāri