lv
smoVoh1s97qPoehk0WZXQqX2Ojmmkj0Xon63FIiz
1358223

EURO 2024 kvalifikācijā Latvijas vīriešu handbola izlase spēlēs pret Itāliju

EURO 2024 kvalifikācijā Latvijas vīriešu handbola izlase spēlēs pret Itāliju

Latvijas nacionālā vīriešu handbola izlase šonedēļ aizvadīs divas 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles pret Itālijas valstsvienību - 9.martā Peskārā, 12.martā Valmierā. Izlases galvenais treneris Davors Čutura ir nosaucis komandas sastāvu, kas spēlēs Itālijā.

Spēli Itālijā valstsvienības komanda aizvadīs ar sešiem leģionāriem, tai skaitā Māri Veršakovu, Gunti Piļpuku, Artūru Meikšānu, Edgaru Kukšu, Rolandu Ļebedevu un Ralfu Geisleru, un desmit spēlētājiem, kas pārstāv vietējos Latvijas klubus "ZRHK Tenax Dobele", "ASK Zemessardze/LSPA" un "MSĢ".

Nedēļas nogalē izlase uzsāka treniņnometni, lai jau trešdien dotos uz Itāliju. Ceturtdien plkst.17.00 (pēc Latvijas laika) aizvadīs pirmo Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli pret itāļiem. Savukārt piektdien abas izlases dosies uz Valmieru, lai gatavotos svētdienas spēlei. Informācija par izlases sastāvu, kas spēlēs Valmierā, vēl sekos.

Biļetes uz 12.marta spēli Valmieras Olimpiskajā centrā plkst.15.10 pieejamas iepriekš pārdošanā bezrindas.lv.

Spēles tiks translētas tiešraidēs Latvijas televīzijas kanālā LTV7 (mājas spēle) un EHF TV kanālā (izbraukuma spēle).

Latvijas izlase EHF EURO 2024 kvalifikācijas spēlēs ielozēta vienā grupā ar tādām handbola lielvalstīm kā Francija, Polija un Itālija. Iepriekšējā gada oktobrī Latvijas valstsvienība ar 18:35 (7:16) izbraukumā piekāpās Francijas izlasei, savukārt mājas spēlē ar rezultātu 19:37 (9:13) piedzīvoja zaudējumu Polijas valstsvienībai.

Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies katras apakšgrupas divas labākās komandas, kā arī četras labākās 3. vietas ieguvējas. Šobrīd Latvija 8. grupas kopvērtējumā atrodas 4. vietā.

Latvija atbalsta 2023.gada noteikšanu par Eiropas Prasmju gadu

Latvija atbalsta 2023.gada noteikšanu par Eiropas Prasmju gadu, tādējādi uzsverot prasmju nozīmi dažādās ES un nacionālajās politikās, kā arī Eiropas semestra fokusēšanos uz izglītības un apmācību jomas izaicinājumiem, teikts Labklājības ministrijas (L...

Lucavsala, 44 miljoni un lielas neskaidrības – Ļašenko cenšas sākt bīdīt futbola stadiona projektu
Potenciālais nacionālais futbola stadions varētu atrasties Lucavsalā, tā kopējās izmaksas varētu būt ap 44 miljoniem eiro, bet Latvijas futbola izlase jaunajā mājvietā optimistiskākajā variantā varētu spēlēt 2027. vai 2028. gadā. Tomēr vēl pirms konkrē...
Rīgā uzstādīti informatīvi stendi par ēku atjaunošanu un energoefektivitāti

Informatīvās kampaņas "Gribu dzīvot efektīvi!" ietvaros Rīgā uzstādīti informatīvi stendi par ēku atjaunošanu un energoefektivitāti, informēja kampaņas organizatori - biedrība "Taureņa efekts".

Kampaņas laikā visā Latvijā ar digitālo stendu palīdzību ti...



Komentāri