lv
ny2pISD6BCOSjCpGjbrtEOcp0gjnFwTlTFTjFaRn
1358220

Lucavsala, 44 miljoni un lielas neskaidrības – Ļašenko cenšas sākt bīdīt futbola stadiona projektu

Lucavsala, 44 miljoni un lielas neskaidrības – Ļašenko cenšas sākt bīdīt futbola stadiona projektu
Potenciālais nacionālais futbola stadions varētu atrasties Lucavsalā, tā kopējās izmaksas varētu būt ap 44 miljoniem eiro, bet Latvijas futbola izlase jaunajā mājvietā optimistiskākajā variantā varētu spēlēt 2027. vai 2028. gadā. Tomēr vēl pirms konkrētas projekta virzības ir daudzi jautājumi un neskaidrības, par ko atbildīgās personas nespēja sniegt argumentētas atbildes.
Rīgā uzstādīti informatīvi stendi par ēku atjaunošanu un energoefektivitāti

Informatīvās kampaņas "Gribu dzīvot efektīvi!" ietvaros Rīgā uzstādīti informatīvi stendi par ēku atjaunošanu un energoefektivitāti, informēja kampaņas organizatori - biedrība "Taureņa efekts".

Kampaņas laikā visā Latvijā ar digitālo stendu palīdzību ti...

Latvijas e-komercijas eksporta veiksmes stāsti: kā uzņēmumam būt redzamam pasaulē
Šī gada 9. martā norisināsies diskusija "Latvijas e-komercijas eksporta veiksmes stāsti: kā būt redzamam pasaulē?", kurā pieredzē dalīsies vietējie uzņēmēji, kas savu produkciju veiksmīgi realizē visā pasaulē. Diskusija norisinās Latvijas e-komercijas ...
Ostapenko Indianvelsas "WTA 1000" turnīra pirmajā kārtā būs brīva

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko prestižajā Indianvelsas "WTA 1000" turnīrā pirmajā kārtā būs brīva, bet otrās kārta mačā tiksies ar igaunieti Kaiju Kanepi vai neitrālo tenisisti Aļeksandru Sasnoviču, noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

Ostape...



Komentāri