lv
SEauqnOhmMB3ed6JVPk7wzzpGZHeMDBlveNfWhVU
1357990

Latvijas e-komercijas eksporta veiksmes stāsti: kā uzņēmumam būt redzamam pasaulē

Latvijas e-komercijas eksporta veiksmes stāsti: kā uzņēmumam būt redzamam pasaulē
Šī gada 9. martā norisināsies diskusija "Latvijas e-komercijas eksporta veiksmes stāsti: kā būt redzamam pasaulē?", kurā pieredzē dalīsies vietējie uzņēmēji, kas savu produkciju veiksmīgi realizē visā pasaulē. Diskusija norisinās Latvijas e-komercijas gada balvas "E-komercijas zvaigzne 2023" ietvaros, un tās mērķis ir veicināt Latvijas e-komersantu izpratni par eksporta lomu uzņēmējdarbībā, kā arī skaidrot praktiskos soļus tā uzsākšanā.
Ostapenko Indianvelsas "WTA 1000" turnīra pirmajā kārtā būs brīva

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko prestižajā Indianvelsas "WTA 1000" turnīrā pirmajā kārtā būs brīva, bet otrās kārta mačā tiksies ar igaunieti Kaiju Kanepi vai neitrālo tenisisti Aļeksandru Sasnoviču, noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

Ostape...

Aptauja: Latvijā uzkrājumu nav 29% sieviešu un 25% vīriešu

Latvijā uzkrājumu nav 29% sieviešu un 25% vīriešu, pavēstīja "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Aptaujas dati arī liecina, ka pēdējā pusgada laikā sievietes biežāk nekā vīrieši bijušas spiestas sākt tērēt uzkrājumus. ...

Vanags izcīna Kipras volejbola čempionāta sudraba medaļu

Latvijas volejbolists Toms Vanags kļuvis par Kipras vicečempionu, vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Vanaga pārstāvētā Nikosijas APOEL aizvadītajā nedēļā ar 1-3 (26:28, 25:17, 23:25, 22:25) un 0-3 (16:25, 15:25, 17:25) piekāpās citam Nikosijas k...



Komentāri