lv
ezWFyMGWMlgKaGI3iBvfysv1RSiGDiwuhwAT9sci
135660

Pilnīgi, Aleluja! Hersona atgriežas Ukrainas kontrolē

Pilnīgi, Aleluja! Hersona atgriežas Ukrainas kontrolē

Hersona atgriežas Ukrainas kontrolē, pilsētā ienāk Ukrainas armijas vienības, un Krievijas karavīriem vienīgā iespēja izvairīties no nāves ir tūlītēja padošanās gūstā, sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenā izlūkošanas pārvalde.

"Krievijas karavīri! Kā jau varēja sagaidīt, pēc Krievijas armija pamata grupējuma aiziešanas no Ukrainas Hersonas jūsu komandieri aicina jūs pārģērbties civildrēbēs un censties pašiem bēgt no Hersonas. Acīmredzot, jums tas neizdosies," teikts paziņojumā.

Izlūkdienests uzsver, ka Hersona atgriežas Ukrainas kontrolē, pilsētā ienāk Ukrainas armijas vienības.

"Krievu okupantu atkāpšanās ceļi ir Ukrainas armijas uguns kontrolē. Jebkuri centieni pretdarboties Ukrainas Bruņotajiem spēkiem tiks izjaukti. Katrs Krievijas karavīrs, kas izrādīs pretošanos, tiks likvidēts. Jūsu vienīgā iespēja izvairīties no bojāejas - nekavējoties padoties gūstā," norādīja izlūkdienests.

Brīvprātīgas padošanās gadījumā Ukraina Krievijas karavīriem garantē dzīvības saglabāšanu un drošību.

Putins nav noguris no kara, pauž Zelenskis
Krievijas prezidents Vladimirs Putins pavisam noteikti nav noguris no kara, intervijā telekanālam CNN sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, norādot, ka netic miera sarunu perspektīvai, kamēr Krievija turpina runāt ultimātu valodā.
Hersona atgriežas Ukrainas kontrolē; pilsētā ienāk Ukrainas armijas vienības
Hersona atgriežas Ukrainas kontrolē, pilsētā ienāk Ukrainas armijas vienības, un Krievijas karavīriem vienīgā iespēja izvairīties no nāves ir tūlītēja padošanās gūstā, sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenā izlūk...
Policija sākusi kriminālprocesu par Purvciemā pie skolas atrasto granātmetēju

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Rīgā, Purvciemā, pie skolas atrasto granātmetēju, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Trešdien policija saņēma izsaukumu uz Purvciemu, Detlava Brantkalna ielu, kur skolas terit...



Komentāri