lv
G1dD0SZxb4igrdtFxc4bbQNTG7POEklSMJkAXwbl
135156

Policija sākusi kriminālprocesu par Purvciemā pie skolas atrasto granātmetēju

Policija sākusi kriminālprocesu par Purvciemā pie skolas atrasto granātmetēju

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Rīgā, Purvciemā, pie skolas atrasto granātmetēju, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Trešdien policija saņēma izsaukumu uz Purvciemu, Detlava Brantkalna ielu, kur skolas teritorijā zālē atrasts granātmetējs. Notikuma vieta norobežota, un noskaidrots, ka granātmetējam nav lādiņa, kas nozīmē, ka atrastais priekšmets nav sprādzienbīstams.

Par notikušo sākts kriminālprocess par šaujamieroča nelikumīgu apriti.

Kriminālprocesā likumsargi skaidros notikušā apstākļus, kā arī to, kā granātmetējs konkrētajā vietā nonācis.

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 67085980 vai 110.

Trešdien Latvijā reģistrēti 449 Covid-19 gadījumi; 3 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 449 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par trīs ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laikā...

Seima spīkere Kijivā: Lietuva ar Ukrainu kopā būs līdz uzvarai

Lietuva būs kopā ar Ukrainu līdz uzvarai, paziņoja Lietuvas Seima spīkere Viktorija Čmilīte-Nilsena, piektdien Kijivā saņemot Ukrainas valsts apbalvojumu – Kņaza Jaroslava Gudrā otrās pakāpes ordeni.

"Pašlaik notiekošais nav tikai cīņa par brīvību un Uk...

Par spiegošanu Krievijas labā apsūdzēti divi brāļi no Zviedrijs

Zviedrijas prokuratūra piektdien izvirzījusi apsūdzības diviem brāļiem par spiegošanu Krievijas labā, norādot, ka viņu pastrādātais noziegums var kaitēt Zviedrijas drošībai.

Apsūdzētie, kas ir 42 un 35 gadus veci, atrodas pirmstiesas apcietinājumā kopš ...



Komentāri