lv
Z7JHPcjJE5Nlz1RIq8e47AQT26Vt9WCAfHZ1jAC0
1351935

Šonedēļ Rīgā vizītē ieradīsies Portugāles ārlietu ministrs

Šonedēļ Rīgā vizītē ieradīsies Portugāles ārlietu ministrs

Šonedēļ Rīgā vizītē ieradīsies Portugāles ārlietu ministrs Žuā Gomešs Kravīņu, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

Portugāles ārlietu ministram paredzēta tikšanās ar Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (JV).

Amatpersonas pārrunās Latvijas un Portugāles divpusējās attiecības, drošības situāciju reģionā, Krievijas agresiju Ukrainā un citas starptautiskās aktualitātes.

Vizītes laikā viņam paredzēta tikšanās arī ar Saeimas priekšsēdētāju Eduardu Smiltēnu (AS), kā arī vieslekcija Rīgas Stradiņa universitātē "Mūsu Eiropa - kas notiks pēc kara?".

Ansons pirmoreiz šosezon gūst divus punktus vienā spēlē un palīdz uzvarēt AHL

Latvijas uzbrucējs Raivis Ansons svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar rezultātu 6:4 (1:2, 3:2, 2:10 pieveikt Klīvlendas "Monsters" vienību.

Latviešu u...

Daugaviņš atgriežas Latvijas izlasē un palīdzēs komandai pasaules čempionātā

Pieredzējušais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš mainījis lēmumu par nespēlēšanu valstsvienībā un atgriezīsies Latvijas izlasē, lai palīdzētu komandai šī gada pasaules čempionātā, ziņo Latvijas hokeja federācija (LHF).

"Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš s...

Čudars: Japānas Marubeni izrādījusi interesi iesaistīties LNG termināļa izveidē

Japānas uzņēmums "Marubeni", kas ir dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") viens no akcionāriem, ir izrādījis interesi iesaistīties sašķidrinātās dabasgāzes (LNG) termināļa izveides projektā, pirmdie...



Komentāri