lv
oPfv3C8mM4UaQ3jWrVvlORwhx50rmNSUY9qFjXAb
1351934

Ansons pirmoreiz šosezon gūst divus punktus vienā spēlē un palīdz uzvarēt AHL

Ansons pirmoreiz šosezon gūst divus punktus vienā spēlē un palīdz uzvarēt AHL

Latvijas uzbrucējs Raivis Ansons svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar rezultātu 6:4 (1:2, 3:2, 2:10 pieveikt Klīvlendas "Monsters" vienību.

Latviešu uzbrucējs partneriem asistēja trešo un sesto vārtu guvumā, nopelnot dalītu labāko lietderības koeficientu komandā +2.

Ansons šosezon 40 spēlēs AHL izcēlies ar diviem precīziem metieniem, četrām rezultatīvām piespēlēm, 27 soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -7.

Citā spēlē bez latviešu uzbrucēja Eduarda Tralmaka sastāvā Providensas "Bruins" viesos ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) zaudēja Lehigas "Phantoms", bet Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sirakjūzu "Crunch" ar 4:6 (3:1, 1:3, 0:2) atzina Jūtikas "Comets" pārākumu.

Balcers izpildīja divus nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Bruins" ar 74 punktiem 55 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, "Crunch" ar 61 punktu ir astotie, "Penguins" tikuši pie 55 punktiem un ieņem 13.vietu, kamēr latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Belevilas "Senators" ar 53 punktiem 56 spēlēs ir pozīciju zemāk.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus un teju visām līdz turnīra beigām palicis mazāk par 20 spēlēm.

Daugaviņš atgriežas Latvijas izlasē un palīdzēs komandai pasaules čempionātā

Pieredzējušais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš mainījis lēmumu par nespēlēšanu valstsvienībā un atgriezīsies Latvijas izlasē, lai palīdzētu komandai šī gada pasaules čempionātā, ziņo Latvijas hokeja federācija (LHF).

"Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš s...

Čudars: Japānas Marubeni izrādījusi interesi iesaistīties LNG termināļa izveidē

Japānas uzņēmums "Marubeni", kas ir dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") viens no akcionāriem, ir izrādījis interesi iesaistīties sašķidrinātās dabasgāzes (LNG) termināļa izveides projektā, pirmdie...

LU ar studējošajiem vienojas par studiju procesu modernizāciju
Latvijas Universitātes (LU) rektors profesors Indriķis Muižnieks parakstīja vienošanos ar LU Studentu padomi (SP) par studiju modernizāciju, kuras mērķis ir kopīgi darboties studiju kvalitātes uzlabošanā un studencentrētas izglītības attīstībā, informē...


Komentāri