lv
XYOVxDUwxEtdOwklj2h7smZmeVOUtpK9g6ppbshm
1351307

Saeimā parakstīs memorandu ar mērķi iesaistīt sabiedrību diskusijās par ES

Saeimā parakstīs memorandu ar mērķi iesaistīt sabiedrību diskusijās par ES

Šodien Saeima, Eiropas Komisija un Eiropas Parlamenta birojs Latvijā parakstīs Saprašanās memorandu par stratēģisko partnerību, informēja Saeimas Preses dienestā.

Memoranda parakstīšana notiks plkst.12 Saeimas Eiropas lietu komisijas sēžu zālē, 306.telpā, Jēkaba ielā 6/8.

Saprašanās memoranda mērķis ir kopīgi skaidrot un uzlabot sabiedrības izpratni par būtiskiem ar Latvijas dalību Eiropas Savienībā (ES) saistītiem jautājumiem, veicināt plašāku sabiedrības līdzdalību diskusijās par ES jautājumiem, kā arī skaidrot valstu parlamentu nozīmi ES lēmumu pieņemšanā ES līmenī.

Memorandu 14.Saeimas vārdā parakstīs Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs Andris Sprūds (P), Eiropas Komisijas vārdā - Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Zane Petre un Eiropas Parlamenta biroja vārdā - Eiropas Parlamenta biroja Latvijā vadītāja Marta Rībele.

Pirmo reizi šāds memorands tika parakstīts 12.Saeimā.

Turpinās iztiesāt Lemberga krimināllietu

Rīgas apgabaltiesa šodien plkst.10 turpinās skatīt koruptīvos noziegumos apsūdzētā bijušā Ventspils mēra, pašreizējā Ventspils domes deputāta Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") krimināllietu, ziņoja tiesa.

Tiesas sēdē turpināsies Lemberga aizstā...

Uzvaras parka pirmā pārbūves kārta varētu izmaksāt 5 līdz 6 miljonus eiro
Uzvaras parka Rīgā pirmā pārbūves kārta, sakopjot teritoriju pēc okupekļa nojaukšanas, varētu izmaksāt 5 līdz 6 miljonus eiro, šorīt Latvijas Radio stāstīja Rīgas mērs Mārtiņš Staķis.
Nieru veselība – kāpēc par to rūpēties jau profilaktiski?
Šogad Pasaules Nieru diena tiek svinēta 9. martā ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību nieru veselībai, veicināt izpratni, kā arī mazināt nieru slimību un ar tām saistīto veselības problēmu risku biežumu un ietekmi visā pasaulē. Latvijas Nieru un Mult...


Komentāri