lv
JFt1Zff62ZCeRFud4UKdF5RVHjT9vsZ6rXQDTZVI
1351095

Nieru veselība – kāpēc par to rūpēties jau profilaktiski?

Nieru veselība – kāpēc par to rūpēties jau profilaktiski?
Šogad Pasaules Nieru diena tiek svinēta 9. martā ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību nieru veselībai, veicināt izpratni, kā arī mazināt nieru slimību un ar tām saistīto veselības problēmu risku biežumu un ietekmi visā pasaulē. Latvijas Nieru un Multiorgānu aizstājterapijas asociācija (LNMAA) kopā ar "Olybet" basketbola līgas komandu LNMAA aicina Latvijas iedzīvotājus jau preventīvi rūpēties par savām nierēm, lai samazinātu hronisku slimību attīstības risku nākotnē.
'Filmzone' piedāvā Oskara balvu pasniegšanas ceremonijas tiešraidi TV skatītājiem Latvijā
Kanāls Filmzone – galvenais Oskaru ceremonijas kanāls Baltijas valstīs – ar prieku paziņo, ka arī šogad prestižais filmu apbalvošanas pasākums būs skatāms tiešraidē. 95.Oskaru ceremonija būs skatāma 13.martā plkst. 2:00 pēc Latvijas laika kanālā Filmzone.
SAB: Krievijai ilgtermiņā būs grūti konkurēt ar Ķīnas un Turcijas augošo ietekmi

Krievijai ilgtermiņā būs grūti konkurēt ar Ķīnas un Turcijas augošo ietekmi Centrālāzijā un Dienvidkaukāzā, pagājušā gada darbības pārskatā secinājis viens no Latvijas specdienestiem - Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

SAB skatījumā, daļa reģiona va...

Tirgotāji: Ziedu cenas gada laikā ir augušas par 25-30%

Ziedu cenas gada laikā ir palielinājušās par 25-30%, aģentūrai LETA sacīja ziedu vairumtirgotāju SIA "Zaļā bāze" un SIA "Latvijas roze" pārstāvji.

Kompānijas "Zaļā bāze" valdes locekle Guna Pakalna aģentūrai LETA norādīja, ka ziediem, tāpat kā citām pre...



Komentāri