lv
XyWh8IEmh5M61t7ZUEXD9rSjzQSqgVsIG3er3lzD
1348639

Notiks laikmetīgās dejas izrādes «Aizsācēji un iesācēji»

Notiks laikmetīgās dejas izrādes «Aizsācēji un iesācēji»

Šī gada 11. un 12.martā koka ēku renovācijas centrā "Koka Rīga" pirmizrādi piedzīvos horeogrāfes Ramonas Galkinas laikmetīgās dejas izrāde "Aizsācēji un iesācēji", informēja Latvijas Kultūras akadēmijas Jaunrades projektu koordinatore Patrīcija Kolāte.

Izrādē piedalās divu Latvijas laikmetīgās dejas paaudžu dejotāji. Šo divu mākslinieku grupu satikšanās uz vienas skatuves simboliski aptver laikmetīgās dejas ainavu no tās aizsākuma līdz šodienai.

Dejas izrādē darbosies deju mākslinieki Olga Žitluhina, Ilze Zīriņa, Inga Raudinga un Vilnis Bīriņš, kuri ar savu darbību 90.gados aizsākuši laikmetīgās dejas kustību Latvijā un turpina darboties dejā, un LKA bakalaura studiju programmas "Laikmetīgās dejas māksla" 2.kursa studenti Dita Andersone, Poļina Filippova, Lelde Kuzņecova, Lauris Limbergs, Anna Marija Puķe un Rūdis Vilsons.

Izrādes mūzikas autore un izpildītāja Laima Jansone iesaistīti tādi mākslinieki kā scenogrāfe un tērpu māksliniece Anna Heinrihsone, izrādi producē LKA Radošās darbības centrs un Patrīcija Kolāte.

Izrādi varēs skatīt "Koka Rīgas" telpās sestdien, 11.martā, plkst.18.00 un svētdien, 12.martā, plkst.15.00 un plkst.18.00.

FID aicina sabiedrību atpazīt finanšu noziegumus

Finanšu izlūkošanas dienests (FID) uzsāk informatīvi izglītojošu pasākumu, lai mēneša garumā informētu sabiedrību par finanšu noziegumu veidiem, riskiem un rīcību, kā no tiem izvairīties.

Šī gada kampaņa "Nozieguma pēdas nevar atmazgāt" izgaismos nozieg...

Sabiedriskā medija apvienošanu plānots pārrunāt koalīcijas darba grupā

Sabiedriskā medija apvienošanas jautājumus nākamās nedēļas sākumā plānots pārrunāt valdību veidojošo partiju jeb koalīcijas darba grupā.

No pēdējām divām Saeimas sēžu darba kārtībām ir izslēgti grozījumi Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un ...

Portugāles ārlietu ministrs RSU lasīs vieslekciju par kara sekām Eiropā

Portugāles ārlietu ministrs Žuāu Gomešs Kravīņu 9.martā Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) lasīs vieslekciju "Mūsu Eiropa - kas notiks pēc kara?", informēja RSU mediju attiecību vadītāja Ieva Nora Gediņa.

Vieslekciju, kas sāksies plkst.10 RSU Hipokrāta a...



Komentāri