lv
3WPT795kjYNvawU0CnwpRTqkfV6QJYy9EFPoyOWl
1346976

Aktieris Nazarovs par Putina atbalstītājiem: Stulbums vai bailes!

Aktieris Nazarovs par Putina atbalstītājiem: Stulbums vai bailes!

Krievu aktieris Dmitrijs Nazarovs, kas visiem Latvijas iedzīvotājiem palicis atmiņā kā dullais šefpavārs seriālā “Virtuve”, atzinis, ka viņš un viņa sieva ir pilnīgi un galīgi ir pret karu Ukrainā. Ilgi nebija jāgaida, kā aktieru pāri pēc vairāk nekā 20 gadiem atbrīvoja no darba teātrī, un abiem nācās pamest Krieviju, raksta unian.net.

Nazarovs paudis viedokli, ka 99% Krievijas slavenību nespētu iziet melu detektoru, ja viņiem uzdos jautājumu – jūs atbalstāt karu Ukrainā?! Aktieris ir drošs, ka vairums vienkārši bailēs labi tēlo atbalstu Putinam, lai nepaliktu bez darba un varētu turpināt ierasto dzīvi.

“Domāju, ka Kremlis apzinās, ka viņus atbalsta liekuļi, kuri vienkārši izjūt bailes. Šiem cilvēkiem nav sirdsapziņas, vai nav smadzeņu,” saka aktieris.

“Mūs ar sievu Krievijā atlaida stundas laikā – zaudējām teātri, iespēju filmēties, iespēju braukāt ar izrādēm pa Krieviju. Viss notika uzreiz un visās mākslas jomās,” atzina aktieris, neslēpjot, ka nenožēlo, ka publiski izteicis savu nostāju par šausmām Ukrainā.

Šobrīd aktieris raksta dzeju par dzīvi Krievijā un realitāti, ar kuru jāsaskaras Krievijas tautai.

Sestdien uz sniegotajiem ceļiem notikušas 159 avārijas

Aizvadītajā diennaktī, kad lielākajā Latvijas daļā braukšanas apstākļi pa autoceļiem bija apgrūtināti, valstī reģistrēti 159 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir vairāk nekā ikdienā.

Kā liecina Valsts policijas apkopotā informācija, 85 ceļu satiksmes negad...

36% Latvijas iedzīvotāju pašārstējas pēc interneta informācijas

Pērn katrs trešais Latvijas iedzīvotājs jeb 36% vismaz vienu reizi uzsākuši pašārstēšanos, vadoties pēc internetā pieejamās informācijas, liecina Latvijas aptieku Veselības indeksa pētījuma rezultāti.

Katrs piektais jeb 22% no aptaujātajiem respondentie...

Šteinberga ar 17 punktiem palīdz Tango uzvarēt basketbola čempionāta spēlē

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga sestdien Tulūzā guva 17 punktus Francijas čempionāta spēlē, kaldinot Buržas "Tango" komandas uzvaru.

"Tango" izbraukumā ar 77:52 (20:13, 17:23, 22:7, 18:9) uzvarēja "Toulouse" vienību.

Šteinberga bija rezultatīvāk...



Komentāri