lv
Q0zXACZIXi7mIIndEXD8t8dv5GwAY2ap0JdttPAf
1346344

Šteinberga ar 17 punktiem palīdz Tango uzvarēt basketbola čempionāta spēlē

Šteinberga ar 17 punktiem palīdz Tango uzvarēt basketbola čempionāta spēlē

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga sestdien Tulūzā guva 17 punktus Francijas čempionāta spēlē, kaldinot Buržas "Tango" komandas uzvaru.

"Tango" izbraukumā ar 77:52 (20:13, 17:23, 22:7, 18:9) uzvarēja "Toulouse" vienību.

Šteinberga bija rezultatīvākā uzvarētāju rindās, 29 minūtēs laukumā realizējot septiņus no 12 divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus, bet netrāpot vienīgo tālmetienu. Viņa izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz kļūdījās, vienreiz pārķēra bumbu, nopelnīja divas personiskās piezīmes un izprovocēja sešas piezīmes pretiniecēm, kā arī sakrāja +/- rādītāju +19 un efektivitātes koeficientu 18.

Viešņām 12 punktus guva Aminata Geje.

"Tango" ar 13 uzvarām 15 mačos turnīra tabulā ieņem pirmo vietu.

Buržas vienība šo sezonu sāka ar diviem tituliem, izcīnot Eiropas Superkausu un Francijas Superkausu. "Tango" pagājušajā sezonā izcīnīja uzvaru FIBA Eirokausā un uzvarēja Francijas meistarsacīkstēs.

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums Enefit Green akcijām

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas enerģētikas uzņēmuma "Enefit Green" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Enefit Green" akcijām šonedēļ veikti 3214 darījumi par 2 048 508 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 463 392 akcija...

Par okupācijas noliegšanu maijā turpinās skatīt krimināllietu pret Fileju

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā 15.maijā plkst.11.00 plāno turpināt skatīt krimināllietu, kurā par Latvijas okupācijas noliegšanu apsūdzēts partijas "Latvijas Krievu savienība" (LKS) politiķis Aleksandrs Filejs, informēja tiesā.

Valsts drošī...

Pēc sestdienas puteņa Vidzemi klāj līdz 44 cm dziļš sniegs

Sestdien visvairāk snidzis Vidzemē, tai skaitā galvaspilsētā, un dziļākā sniega sega klāj Alūksnes un Cēsu pusi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Daudz snidzis arī Kurzemes ziemeļaustrumos - Stendē uzsniguši asto...



Komentāri