lv
Cdvg7cx0vkj9bKcvDfSfxIIbIdRF7D0LX9SYFTOh
134479

AT novembra beigās skatīs divu policistu krimināllietu par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka

AT novembra beigās skatīs divu policistu krimināllietu par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka

Krimināllietu, kurā par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka apsūdzēti divi policisti, Augstākā tiesa (AT) rakstveida procesā skatīs 30.novembrī, liecina ieraksts tiesu kalendārā.

Iekšējās drošības birojs, neminot vārdus, iepriekš ziņoja, ka aizdomās par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no kāda ārzemnieka aizturējis divus ceļu policistus.

Veicot dienesta pienākumus ceļu satiksmes uzraudzībā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes amatpersonas pieprasīja un pieņēma kukuli no kravas transportlīdzekļa vadītāja par izdarītā administratīvā pārkāpuma - Latvijas teritorijas šķērsošanas bez samaksātas autoceļu lietošanas nodevas - nenoformēšanu likumā paredzētajā kārtībā.

Kratīšanas laikā pie vienas no amatpersonām izņemta skaidra nauda vairāku simtu eiro apjomā.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka lietā apsūdzēti Arnis Zīlītis un Aldis Lukmanis.

Rīgas apgabaltiesa šī gada sākumā abus policijas darbiniekus atzina par vainīgiem un piesprieda divarpus gadus cietumā.

Apsūdzētie iesniedza kasācijas sūdzību AT.

Bondara un viņa sievas krimināllietu par iespējamu dokumentu viltošanu sāks iztiesāt novembra beigās

Bijušā Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara un viņas sievas Ievas Bondares krimināllietu par iespējamu dokumentu viltošanu Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā sāks skatīt 21.novembrī plkst.10, liecina informācija tiesu kalendārā.

Prokuratūras ieskat...

Ķīna atvieglo Covid-19 ierobežojumus

Ķīna piektdien atvieglojusi daļu no stingrajiem ierobežojumiem, kas noteikti cīņā pret Covid-19, saīsinot karantīnas periodu iebraucējiem no desmit līdz astoņām dienām un atsakoties no prakses pēkšņi atcelt avioreisus, ja noteiktam pasažieru skaitam ko...

Ceturtdien Latvijā reģistrēti 388 Covid-19 gadījumi; 3 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 388 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par trīs ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laikā...



Komentāri