lv
N59EZ2gXF7D5esayn0s56yjtee0Eo9cm6GLMoknf
1343131

Braukšanas apstākļi pasliktinās

Braukšanas apstākļi pasliktinās

Turpinoties snigšanai, braukšanas apstākļi Latvijā pasliktinās, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" apkopotā informācija.

Ap plkst.16 braukšanas apstākļi ir apgrūtināti lielākajā daļā Latvijas, bet īpaši slikti tie ir uz Tallinas šosejas no Baltezera līdz Bīriņu pagriezienam, Vidzemes šosejas sākuma posmā no Rīgas līdz Vangažiem, pa Rīgas apvedceļu Daugavas labajā krastā, kā arī Daugavpils šosejas sākumposmā no Rīgas līdz Saulkalnei.

Salīdzinoši labāki braukšanas apstākļi ir Zemgalē un Kurzemē, kur sniegoti vai apledojuši ir tikai atsevišķi ceļu posmi.

Kā liecina informācija sociālajos tīklos un satiksmes lietotnē "Waze", stiprajā putenī Latvijā, tostarp Rīgā, notikuši arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, apgrūtinot kustību.

LU un RTU mēģina stiprināt Latvijas konkurētspēju kvantu tehnoloģiju jomā

Lai stiprinātu Latvijas konkurētspēju kvantu tehnoloģiju jomā, Latvijas Universitāte (LU), Rīgas Tehniskā universitāte, LU Cietvielu fizikas institūts un LU Matemātikas un informātikas institūts uzsāk projekta "Kvantu tehnoloģiju iniciatīva" īstenošanu...

Bagatskis neturpinās vadīt Ukrainas izlasi

Ukrainas Basketbola federācija pēc 2023.gada Pasaules kausa kvalifikācijas beigām nepagarināja vienošanos ar latviešu treneri Ainaru Bagatski, vēsta Ukrainas Basketbola federācija.

Ukrainas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa kvalifikācijā L apakšg...

Aptauja: 55% iedzīvotāju nav pārbaudījuši sava Wi-Fi rūtera vecumu

Latvijā 55% iedzīvotāju atzīst, ka pēdējā gada laikā nav pievērsuši uzmanību, vai mājsaimniecībā esošais Wi-Fi rūteris nav tehnoloģiski novecojis, liecina informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojumu sniedzēja "Bite" veiktās aptaujas dat...



Komentāri