lv
nsUVSV1iBLIPj5Amx8mViruDJ5ykv3RGiRO2SfPW
1333925

5. martā Āgenskalna tirgū notiks Latvijas dzērienu tirgus

5. martā Āgenskalna tirgū notiks Latvijas dzērienu tirgus

Svētdien, 5.martā, Āgenskalna tirgū notiks Latvijas dzērienu tirgus, informē Āgenskalna tirgus pārstāvji.

Tirgus pārstāvji norāda, ka pasākumā ar svaigām sulām, dabīgām limonādēm, kombučām, sīrupiem, vīniem, alu, sidriem un stiprākiem dzērieniem piedalīsies dzērienu ražotāji no visas Latvijas, kā arī tirgus pastāvīgie tirgotāji, kas piedāvās īpašos piedāvājumus un akcijas.

Tāpat tirgus apmeklētājiem būs iespējams iepazīt vietējo dzērienu kultūru. Savukārt paviljona otrajā stāvā notiks spēles, zelteru degustēšana un konkursi bērniem.

Kā informē tirgus pārstāvji, tirgū būs sastopami tādi dzērienu ražotāji kā "Dabas Laboratorija", "Ābolis", "Many Moves", "Abavas vīni", "Mazburkas", "Lauskis", "Valmiermuiža" un citi ražotāji.

Pasākums notiks no plkst.9 līdz plkst.17.

Medumos atklāts Pirmā pasaules kara muzejs

1. martā Augšdaugavas novada Medumos atklāts jaunizveidotais Pirmā pasaules kara muzejs informē Augšdaugavas novada pašvaldība.

Muzejs izveidots laikā, kad Eiropā plosās karš un arvien vairāk kļūst redzams, ka daļa sabiedrības neizprot kara iemeslus, jo...

Policija aizturējusi un vēlāk atbrīvojusi prokremlistisko Ždanovu

Valsts policija (VP) par kādu iespējamu likumpārkāpumu aizturējusi un vēlāk atbrīvojusi Latvijas Krievu savienības (LKS) pārstāvi Maksimu Ždanovu.

LKS līderis Miroslavs Mitrofanovs pastāstīja, ka patlaban Ždanovs ir brīvībā, taču pirms pāris nedēļām tie...

Grieķijas aviokompānija Aegean Airlines atsāks veikt lidojumus no Rīgas lidostas

Lidostā "Rīga" vasaras lidojumu sezonā darbu atsāks Grieķijas aviokompānija "Aegean Airlines", kas divas reizes nedēļā lidos maršrutā Rīga-Atēnas, informēja lidostas pārstāvji.

Lidojumus starp Latvijas un Grieķijas galvaspilsētām aviokompānija sāks 19.m...



Komentāri