lv
uOgLqc5hsVawozqP4Tf4x9kPuRZJc14tUxlP28jm
1333345

Žanna Dubska: Man ap kaklu jau bija cilpa…

Žanna Dubska: Man ap kaklu jau bija cilpa…

Stiliste Žanna Dubska tika kārtīgi “mazgāta” publiskā skandālā pēc Latvijas slavenākā dragkvīna Amuna Davis izteikumiem, kas apvainoja viņu kā profesionāli un kā sievieti, raksta žurnāls Privātā Dzīve.

Amunu Davi sadusmoja dizainera Aleksandra Pavlova un stilistes Žannas Dubskas izteikumi pārvērtību raidījumā, kurā abi eksperti skarbi komentēja radījuma varoņu lieko svaru, kā arī kosmētikas un apģērba izvēli.

Amuna Davis nenoturējās un publiskajā telpā veltīja skarbus komentārus gan par Pavlovu, gan Dubsku.

Žanna, komentējot notikušo, sacīja, ka redz Dāvi kā nelaimīgu cilvēku ar lielu aizvainojumu ik uz soļa. Viņa arī piebilda, ka daudzi, tostarp, viņa, jaunībā ir apsaukāta.

"Bija nepatīkami, bet smieklīgi. Pusaudžu gados daudzi līdzīgu iemeslu dēļ ir domājuši par pašnāvību, un es nebiju izņēmums. Nevienam neesmu to teikusi, bet arī man ap kaklu jau bija cilpa... Tagad to atceros ar smaidu, bet tobrīd tā bija milzu traģēdija," saka Žanna.

Žanna beigās norāda, ka nevienu nevēlas aizvainot un ja to ir nejauši izdarījusi, tad ne aiz ļauna prāta.

Sekojot pasaules piemēram, arī Latvijas ministrijas 'atinstalē' 'TikTok'
Sekojot citu valstu piemēram, kā arī Satversmes aizsardzības biroja (SAB) rekomendācijām, lielākā daļa Latvijas ministriju lūgušas saviem darbiniekiem izdzēst lietotni "TikTok" no tiem mobilajiem telefoniem, kas tiek lietoti darba nolūkiem, liecina por...
Krištopānam trīs vārti PSG uzvarā EHF Čempionu līgas spēlē

Latvijas handbolists Dainis Krištopāns trešdien Parīzē guva trīs vārtus un palīdzēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svinēt uzvaru Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas mačā.

Parīzieši savā laukumā ar rezultātu 37:35 (19:24) guva panākumu pār ...

Rastorgujevs, Patrijuks un Mise Pasaules kausā startē sprinta sacensībās

Latvijas biatlonisti Andrejs Rastorgujevs, Aleksandrs Patrijuks un Edgars Mise šodien Čehijā Pasaules kausa posmā sacentīsies desmit kilometru sprintā.

Sacensības sāksies plkst.17.10 pēc Latvijas laika, tiešraidē tās translējot Latvijas Televīzijas 7.ka...



Komentāri