lv
nnLu7Mw7HDe1DkSYbInVjeQXgwSk2foCWgLfX8lx
1332622

Latvijā sāk darboties automašīnu abonēšanas platforma MyBee

Latvijā sāk darboties automašīnu abonēšanas platforma MyBee

Latvijā sāk darboties automašīnu abonēšanas platforma "MyBee", informēja "MyBee" pārstāvji.

Automašīnas "MyBee" klienti var abonēt lietotnē un izmantot no sešiem mēnešiem līdz trim gadiem. Abonēšanas termiņa beigās lietotājam ir iespēja izvēlēties - atdot automašīnu, pagarināt līgumu un turpināt lietot auto vai nomainīt to pret jaunu.

Kompānijā atzīmē, ka pagājušajā gadā Lietuvā un Igaunijā "MyBee" noslēdza kopumā gandrīz 1000 abonēšanas līgumu, un Latvija uzņēmuma darbības paplašināšanai ir izvēlēta kā labvēlīgs tirgus, jo tas ir atvērts jauninājumiem, un iedzīvotāji apzinās, ka automašīnu var vienkārši abonēt un tā nav jāiegādājas īpašumā vai līzingā.

"MyBee" vadītājs Latvijā Arvis Eņģelis norāda, ka arvien vairāk iedzīvotāju saprot, ka automašīna var būt mobilitātes pakalpojums, kas tiek abonēts, nevis iegādāts savā īpašumā.

"Inflācijas pieauguma un cenu kāpuma laikā cilvēki papildu izvērtē izdevumus, kas saistīti ar automašīnu, vienlaikus meklējot alternatīvas veco automašīnu nomaiņai. "MyBee" jau veiksmīgi darbojas Lietuvā un Igaunijā," skaidro Eņģelis, piebilstot, ka, ņemot vērā EURIBOR pieaugumu, kas šobrīd būtiski ietekmē procentu likmju izmaiņas, klienti novērtē arī fiksēto ikmēneša maksājumu.

"MyBee" un "CityBee", kas Latvijā jau vairākus gadus piedāvā īstermiņa automašīnu nomas pakalpojumus, pieder Lietuvā reģistrētajai uzņēmumu grupai "Modus Mobility".

SIA "MyBee Latvia" reģistrēta 2022.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 402 800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Atbalsta grozījumus par priekšvēlēšanu aģitāciju pamatā valsts valodā

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja Nacionālās apvienības (NA), "Apvienotā saraksta" (AS), "Jaunās vienotības" (JV) un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputātu iesniegtos grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā, kas paredz, ka priekšvēlēšanu aģi...

Nākamajā medību sezonā nomedītās mežacūkas būs jāreģistrē lietotnē Mednis

Nākamajā - 2023./2024.gada - medību sezonā medniekiem nomedītās mežacūkas būs jāreģistrē mobilajā lietotnē "Mednis", informē Valsts meža dienestā (VMD).

Dienestā norāda, ka VMD gatavojas izdot rīkojumu, ka 2023./2024.gada medību sezonā no 2023.gada 1.ap...

Olainfarm trijos gados investējis vairāk nekā 100 000 eiro izglītojošā platformā

Zāļu ražotājs AS "Olainfarm" trijos gados investējis vairāk nekā 100 000 eiro izglītojošā platformā mediķiem un farmaceitiem "OpenOlainfarm", pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

Digitālu platforma "OpenOlainfarm" piedāvā iespēju ārstiem un farmaceitiem attāli...



Komentāri