lv
gnBS8dbP13BY9bYVh2SB3Vj9kEhksZ8zIiYzG4MV
1332438

Olainfarm trijos gados investējis vairāk nekā 100 000 eiro izglītojošā platformā

Olainfarm trijos gados investējis vairāk nekā 100 000 eiro izglītojošā platformā

Zāļu ražotājs AS "Olainfarm" trijos gados investējis vairāk nekā 100 000 eiro izglītojošā platformā mediķiem un farmaceitiem "OpenOlainfarm", pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

Digitālu platforma "OpenOlainfarm" piedāvā iespēju ārstiem un farmaceitiem attālināti apmeklēt vairāk nekā 70 lekciju tādās medicīnas nozarēs kā alergoloģija, ginekoloģija, infektoloģija, kardioloģija, psihiatrija/neiroloģija un uroloģija, kā arī izglītojošu lekciju ciklus Aritmijas skolā, Acetilholīna skolā un Emociju akadēmijā.

Šobrīd platformu "OpenOlainfarm" kā apmācību instrumentu izmanto vairāk nekā 4000 Latvijas veselības aprūpes speciālistu. Platformā ir reģistrējušies 87 dažādu specialitāšu pārstāvji, galvenokārt ģimenes ārsti, kardiologi, neirologi un farmaceiti.

Līdz šim izsniegti 2460 sertifikāti par tālākizglītības apguvi.

Jau vēstīts, ka "Olainfarm" koncerna apgrozījums 2021.gadā bija 137,747 miljoni eiro, kas ir par 12,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet koncerna peļņa pieauga par 34,1% - līdz 12,712 miljoniem eiro.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. "Olainfarm" koncernā ietilpst SIA "Klīnika DiaMed", "OlainMed", SIA "Latvijas aptieka", SIA "Silvanols", SIA "Olainfarm enerģija", SIA "Farmācijas, biomedicīnas un medicīnas tehnoloģiju Kompetences centrs", SIA "Global Lux" un SIA "Tonus Elast".

"Olainfarm" reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 30 079 109 eiro. Kompānijas īpašniece ir AS "Repharm" grupas māteskompānija AS "AB City".

Balcers ar rezultatīvo piespēli AHL palīdz uzvarēt 11 vārtu trillerī

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers trešdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Sirakjūsas "Crunch" izcīnīt uzvaru.

"Crunch" savā laukumā ar rezultātu 6:5 (2:0, 1:1, 3:4) pārspēja Klīvlendas "Monsters", bet latvi...

Latvijas valsts mežu apgrozījums pērn provizoriski pieaudzis par 39,8%

VAS "Latvijas valsts meži" (LVM) apgrozījums pērn provizoriski sasniedzis 566,577 miljonus eiro, kas ir par 39,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pirms nodokļu nomaksas palielinājās divas reizes - līdz 258,485 miljoniem eiro, liecina LV...

Ģimenes ārstu prakses joprojām nav saņēmušas finansējumu par janvāri

Ģimenes ārstu prakses joprojām nav saņēmušas finansējumu par janvāri, apstiprināja Latvijas Ģimenes ārstu asociācijas (LĢĀA) prezidente Sarmīte Veide.

Viņa norādīja, ka situācija ir gaužām bēdīga, šobrīd jau ir marts, bet finansējums par janvāri joprojā...



Komentāri