lv
nYT9QAGZOLEBM8Zd28Assd6GPTNuJB7PSU6dqEI8
133209

Koalīcijas iespējamība būs zināma svētdien; viss atkarīgs no 'klusās diplomātijas' rezultātiem

Koalīcijas iespējamība būs zināma svētdien; viss atkarīgs no 'klusās diplomātijas' rezultātiem
Nākamās koalīcijas iespējamība būs zināma svētdien un to noteiks patlaban notiekošie "klusās diplomātijas" rezultāti, kuru laikā "Jaunā vienotība" (JV) un Apvienotais saraksts (AS) cenšas atrisināt ar koalīcijas izveidi un nākamās valdības darbu saistītas domstarpības, piektdien, 11. novembrī, "Delfi TV" raidījumā "Kāpēc" atzina koalīcijas sarunās iesaistītie.
Par pretrunīgajām cilvēka un dzīvnieka attiecībām. Saruna ar filozofu Arti Sveci
Ļoti dīvainas attiecības. Tā savu pētniecisko interesi par cilvēka un dzīvnieka attiecībām un līdz ar to par dzīvnieku studijām raksturo Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātes docents – filozofs un publicists Artis Svece. Sarunā filo...
ES vēlas vienotu kiberaizsardzības politiku cīņai pret agresoru uzbrukumiem
Eiropas Komisija ir ierosinājusi jaunu Eirobas Savienības (ES) kiberaizsardzības politiku, lai palīdzētu valstu valdībām sadarboties kiberuzbrukumu apkarošanā no tā'dam valstīm kā Krievija, raksta medijs "Politico".
Pārspēts Lāčplēša dienas nacionālais siltuma rekords
11. novembrī pulksten 11 gaisa temperatūra Kolkā pakāpās līdz +13,2 grādiem, un tik silts laiks Lāčplēša dienā Latvijā ir pirmo reizi novērojumu vēsturē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.


Komentāri