lv
JusdaFxiUNStUCSWQpahLFELgx4gaHWxNsEVrkiO
1331886

Šilovs atzīts par AHL februāra labāko vārtsargu

Šilovs atzīts par AHL februāra labāko vārtsargu

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs trešdien tika atzīts par Amerikas Hokeja līgas (AHL) februāra labāko vārtsargu, informē līga.

Šilovs aizvadītajā mēnesī palīdzēja Ebotsfordas "Canucks" izcīnīt uzvaras visās piecās spēlēs, kurās viņš sargāja komandas vārtus.

Latvijas vārtsargs mēneša laikā tika galā ar 113 metieniem un katrā spēlē vidēji ielaida 0,9 ripas, atvairot 96,5% pretinieku metienu.

Tāpat pagājušajā mēnesī 21 gadu vecais Šilovs debitēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Vankūveras "Canucks" rindās un līdzšinējās četrās spēlēs izcīnīja divas uzvaras, vidēji ielaida 2,73 ripas un atvairīja 90,8% metienu.

Šilovs joprojām AHL ir otrs uzvarām bagātākais vārtsargs. Latvietis šosezon 35 mačos svinējis 21 uzvaru, vidēji ielaidis 2,48 ripas un atvairījis 90,6% metienu.

Ebotsfordas komanda ar 64 punktiem 53 spēlēs Klusā okeāna divīzijā ieņem piekto vietu.

Latvijā bankās sankciju dēļ ir iesaldēts apmēram 81 miljons eiro

Latvijas finanšu iestādes no Krievijas iebrukuma Ukrainā sākuma līdz 2023.gada 24.februārim bija iesaldējušas 35 juridisko personu un sešu privātpersonu aktīvus aptuveni 81 miljona eiro apmērā, liecina Latvijas Bankas apkopotie dati.

Latvijas Bankas Nau...

Dziedāt nedrīkst klusēt. Vai Dimitera slavas dziesmas Krievijai ietekmēs Dziesmu svētku repertuāru?
"Brīvības saule aust Latvijas kāpās. Līksmē lai pa ceļam sirdis kā lāpas. Svētī debesīs šo zemi," ir ievadvārdi dziesmai "Svētī debesīs šo zemi". Šī Zigmāra Liepiņa komponētā dziesma iekļauta šogad gaidāmo Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta kulm...
Mediķi: Reformas nerisinās cilvēku trūkumu veselības aprūpē! Ko darīt?

Latvijas veselības aprūpes nozare cieš no hroniska finansējuma un cilvēkresursu trūkuma, un to neatrisinās neviena reforma, šodien tiekoties ar Valsts prezidentu Egilu Levitu un veselības ministri Līgu Meņģelsoni, uzvēruši Latvijas Ārstu biedrības (LĀB...



Komentāri