lv
UnY8knaDYjt3s5sZAzFlhw4teHEy2AHXC5AIm8NO
132705

Traģēdija Cēsu novadā: vieglās un kravas automašīnas sadursmē gājis bojā cilvēks

Traģēdija Cēsu novadā: vieglās un kravas automašīnas sadursmē gājis bojā cilvēks

Cēsu novadā trešdien vieglās un kravas automašīnas sadursmē gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Glābēji saņēma izsaukumu uz Cēsu novada Stalbes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums.

Notikuma vietā konstatēts, ka notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas atbrīvoja cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Tāpat trešdien glābēji devās uz Augšdaugavas novada Dvietes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā baļķvedējs bija apgāzies uz sāniem un no tā noplūda eļļa. Ugunsdzēsēji glābēji ar absorbenta palīdzību savāca noplūdušo eļļu, bet bākā atlikušo - pārsūknēja uz citu tvertni.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 129 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 15 personas.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 463 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un divi par agresīvu braukšanu.

Tiesībsargs aicina valdību pārskatīt valsts sociālos pabalstus

Tiesībsargs Juris Jansons aicina valdību rīkoties atbilstoši pašas noteiktajiem kritērijiem un pārskatīt valsts sociālos pabalstus, aģentūrai LETA pavēstīja Tiesībsarga biroja Komunikācijas un starptautiskās sadarbības nodaļas vadītājas vietnieks Edgar...

Trīs ASV štatos vēlētāji nobalso par tiesību uz abortu aizsardzību

Vēlētāji trīs ASV štatos - Kalifornijā, Mičiganā un Vērmontā - otrdien pārliecinoši nobalsojuši par tiesību uz abortu aizsardzību, liecina telekanāla CNN aplēses.

Konservatīvajā Kentuki, kur aborti aizliegti kopš Augstākās tiesas lēmuma atļaut štatiem p...

Baltik Elektro: Jaunajai ministrijai būs jādefinē, kurā virzienā valsts dosies

Viens no vadošajiem enerģētikas uzņēmumiem Baltik Elektro atbalsta jaunas ar enerģētiku un klimatu saistītas ministrijas izveidi, tai deleģējot mērķtiecīgu un uz rezultātu orientētu enerģētikas politikas izveidi valstī. Uzņēmuma vadītājs Edgars Berghol...



Komentāri