lv
h0MbRDSYyA4ue7aNlJRmOZYWxzAME1jbe8tIJOZF
132637

Anglikāņu baznīcā notiks koncerts Sargāj’ savu tēvu zemi

Anglikāņu baznīcā notiks koncerts Sargāj’ savu tēvu zemi

Rīgas Anglikāņu Svētā Pestītāja baznīcā šodien plkst.20 notiks Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) jauktā kora "Rīga" Lāčplēša dienas koncerts "Sargāj’ savu tēvu zemi", kurā izskanēs latviešu komponistu patriotiskā mūzika.

Koncertprogrammā apkopotas latviešu mūzikas klasiķu Jurjānu Andreja, Jāņa Kalniņa, Jāņa Mediņa, Alfrēda Kalniņa, mūsdienu komponistu Pētera Vaska, Ilzes Arnes, Lolitas Ritmanis un citu skaņražu kompozīcijas.

RSU jaukto kori "Rīga" vada diriģentes Zane Zilberte un Evita Taranda, savukārt kormeistars ir Uģis Meņģelis.

Smiltēns: Ukraina arī turpmāk var rēķināties ar Latvijas parlamenta atbalstu

Ukraina arī turpmāk var rēķināties ar Latvijas parlamenta atbalstu, šodien parlamentā tiekoties ar Ukrainas vēstnieku Latvijā Oleksandru Miščenko sacīja Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS).

"Saeima arī turpmāk būs nelokāma savā atbalstā Ukraina...

Twitterī haoss! To izraisījusi svarīgu amatpersonu aiziešana

Sociālā tīkla "Twitter" problēmas, kas radušās pēc tā nonākšanas Īlona Maska īpašumā, ceturtdien padziļināja par drošību atbildīgu amatpersonu aiziešana, kas arī izprovocēja skarbu brīdinājumu no ASV regulatoru puses.

Masks ceturtdien brīdināja "Twitter...

Izdota Klimoviča grāmata par pieredzēto pasaules karstajos punktos

Klajā nākusi žurnālista Ata Klimoviča grāmata "Kara reportieris ceļā", kurā viņš apkopojis lielu daļu no saviem vērojumiem un fotogrāfijām, kas tapušas 30 gadu laikā komandējumos uz tā dēvētajiem pasaules karstajiem punktiem, informē apgāds "Dienas grā...



Komentāri